Americanii le dau nume maşinilor, considerându-le membri ai familiei

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.05.2010
Conform unui sondaj realizat de Ford, americanilor le place să-şi poreclească maşinile pentru a le "introduce" în familie.

În urma unui studiu realizat de Ford în Statele Unite a reieşit faptul că foarte mulţi dintre americani îşi botează maşina cu un nume propriu, considerând-o un membru al familiei.

Studiul a fost realizat de Ford pe platforma de socializare Facebook şi, chiar dacă nu are valoare ştiinţifică, acesta a scos la iveală cele mai des întâlnite nume şi porecle utilizate de americani în privinţa propriei maşini. Astfel, Aiden, Riley şi Max sunt numele bărbăteşti care apar cel mai des în "familia" posesorilor auto din SUA, în timp ce Ava, Ella şi Grace sunt cele mai întâlnite nume feminine ale maşinilor americanilor. Foarte interesant este faptul ca Grace este in acelaşi timp cel mai întâlnit nume comun pe care bărbaţii americani îl utilizează atât pentru fiicele lor, cât şi pentru maşini.

Între cele mai interesante şi creative nume pe care americanii le-au acordat maşinilor lor se numără un posesor al unui Ford Crown Victoria care şi-a botezat maşina "Moby Vic", dar şi foarte mulţi posesori de Ford Mustang care şi-au botezat maşinile "Sally" sau "Eleanor", omagiind exemplarele care au facut furori in filmul Gone In 60 Seconds.

via | Motori.it

Taguri: nume masini

Comentarii (10)

  • americanii-s....in fine daca au avut recent probleme cu,,,franele la toyo...devenind un real pericol astfel probabil si-au botezat mashina OSSAMA BIN LADEN
    8 3
  • retarzi
    Americanii mananca la Mac KFC , beau pepsi si cola , sunt grasi cat casa si mor de diabet si cancer , sunt inculti si ignoranti , sunt o turma mare care stiu sa puna curul gras in camioanele lor pentru orice deplasare . Te transofrma in teroristi imaginari si invadeaza tari daca au ceva ce le trebuie lor .

    Intrebare :
    De ce trebuie sa fie modelul nostru si de ce ne intereseaza asa mult ce fac americanii ?
    16 5
  • perfect de acord ionut. Ei sunt adevaratii teroristi.
    11 4
  • off topic
    OFF TOPIC @ionut:
    cu o corectie. americanii nu au auzit de KFC ! :))
    acum sincer am avut un grup de profesorii de toate varstele veniti intr-un schimb de experienta si mi-au spus ca ei nu au KFC in statele din care provin.
    sustin ca este o mancare specifica negrilor si nu este raspandita pe teritoriul lor. ei sunt cu McDonalds, cola, .. si inca ceva.. cand vin in europa, prefera pepsi. cica pepsi se apropie mai mult la gust cu cola de la iei. in europa cola difera la gust.
    3 3
  • ce ziceam
    exact ce spuneam , nici de KFC nu au auzit care nu e altceva decat kentucky fried chicken adica geografic vorbind din inima tarii lor ...
    9 1
  • AndreiRN
    Realitatea
    Invidie si frustrare se citeste in fiecare post. Multi uita ca de fapt "americani" locuiesc intr-o federatie de state independente si economic nu gasesti aceleasi magazine in toate statele. Cat despre masini ........ romanii viseaza sa aiba ce arunca americani.
    4 7
  • nu suntem chiar asha de departe de americani , sunt si in romania personaje care isi boteaza dacia cu numele bmw
    4 1
  • nu prea
    Invidie si frustrare ?

    Nu sunt de acord , si sincer nu as conduce ce arunca un american , ma respect mai mult de atat . Fiecare cu exigentele si parerile lui acum , libertate de exprimare .
    5 0
  • @ andrei
    IA-TI VIZA , sa vezi ce bine e in americaca
    4 0
  • Cristi-Tg.Mures
    @AndreiRN-
    Eu am un prieten care locuieste in America si crede-ma a zis ca cele mai bune masini sint BMW si Mercedes si ca alea de acolo sint niste shitturi si nu oricine i-si permite acolo BMW si Mercedes.Deci noi sintem mai tari ca ei ca la noi pe toate "ulitele" vezi BMW si Mercedes :)
    @ionut-
    Total de acord cu tine! dc te intilnesc vreodata dau 10 beri
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru