Aproape oficial: Nissan Murano

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.11.2007
Noua generatie Murano va aparea doar poimaine, insa fotografiile oficiale au inceput sa "transpire" pe internet.

Esential

265 de cai putere va avea noul Nissan Murano, scosi dintr-un motor V6 de 3.5 litri.

Nissan Murano iese din nou in fata publicului inainte de lansarea sa oficiala cu doua fotografii care fac parte din lotul oficial (inca) neprezentat de biorul de PR al japonezilor. Nu este pentru prima data cand noul model al japonezilor se arata la fata, acesta fiind al doilea episod al serialului "Murano se dezvaluie".

Foarte interesant este faptul ca reactia vizitatorilor Automarket la vederea primelor imagini a fost clara: noul Murano este foarte asemanator cu modelele marcii de lux Infiniti. oricum ar fi, aplicarea know-how-ului infiniti in cazul mdoelelor Nissan nu poate aduce decat rezultate pozitive pentru marca nipona.

Pana acum se cunoaste doar faptul ca, dupa lansarea oficiala care va avea loc poimaine la Los Angeles, noul Murano va intra in showroom-uri in debutul anului viitor. Zvonurile care circula prin lumea auto ne spun insa mai multe, aratand ca Murano va dispune atat de versiuni cu tractiune integrala cat si de variante cu tractiune pe fata, sub capota urmand sa apara un motor V6 de 3.5 litri si 265 de cai cumplat la o transmisie CVT.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru