Arden prezinta Jaguar XKR convertibil

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.08.2009
Casa de tuning germana Arden a modificat modelul Jaguar XKR convertibil. In urma modificarilor aduse propulsorul automobilului dezvolta 540 CP.

Asa cum ii stim pe germani, ei nu sunt niciodata multumiti de performantele unei masini. Aceasta tipologie se aplica si in cazul celor de la Arden. Casa de tuning germana a modificat modelul Jaguar XKR convertibil pentru a-i oferi un plus de putere si stil.

Mecanicii au inceput proiectul prin a modifica performantele propulsorului montat pe modelul constuctorului britanic. Din motorul V8 de 5.0 litri, supra-alimentat germanii au mai “stors” 30 CP si 50 Nm, propulsorul ajungand astfel sa livreze 540 CP si sa dezvolte un cuplu motor de 675 Nm. Din modificarile facute de tunerul german pentru a imbunatati performanta automobilului amintim suspensia si evacuarea sport.

De asemenea, a fost eliminat si limitatorul de viteza electronic. In ceea ce priveste designul, Arden a adugat un deflector de aer in partea din spate si tevi de esapament noi. Grila autoturismului impreuna cu prizele de aer laterale si jantele de 21 de inch din aliaj fac parte modificarile exterioare aduse acestui model.

via | carscoop

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    540 cai.........va dati seama ce cuplu ai intr-o depasire?
    2 5
  • Da, 675 Nm.......scrie mai sus.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru