Argentina dupa ziua 1: Subaru pe val, Suzuki ghinionisti

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 29.03.2008
Subaru ocupa dupa prima zi locurile 2 si 3 la general, in timp ce Suzuki a abandonat cu ambele masini.

Sfarsitul zilei de ieri din Argentina nu a adus schimbari in clasamentul general. Sebastien Loeb si-a consolidat pozitia de lider si se indreapta catre a patra victorie consecutiva in Argentina.

Cele mai notabile evenimente l-au avut in prim plan pe Toni Gardemeister, care s-a retras dupa ce bolidul SX4 condus de el a lovit o piatra si a alunecat in sant. Masina a suferit avarii la suspensii si nu a putut fi readusa pe drum. Gardemeister va relua maine raliul cu regula SupeRally, la fel ca si coechipierul sau, Per-Gunnar Andersson.

Dani Sordo de la Citroen a acuzat probleme la directie si a incheiat PS8 la 32 de secunde in urma lui Jari-Matti Latvala, castigatorul probei.

Chris Atkinson a obtinut victoria pe PS9, prima superspeciala a raliului, desfasurata in orasul Cordoba. Dupa aceasta proba de mare viteza, australianul de la Subaru s-a apropiat la 1 minut si 30 de secunde de Loeb in clasamentul general. In ciuda problemelor avute pe PS8, Petter Solberg s-a mentinut pe a treia pozitie in clasament, la doar 8 secunde de coechiperul sau.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru