Arma Honda anti-Prius e gata de lansare

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.09.2008
Honda sustine ca noul sau hibrid va fi ieftin, economic si ca "va schimba perceptia lumii asupra masinilor ecologice".

Viitorul hibrid al celor de la Honda, mult-asteptatul rival pentru Toyota Prius, va fi lansat peste exact o luna, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Sefii Honda au asteptari enorme in ceea ce-l priveste pe nou-venitul in gama, sustinand, nici mai mult, nici mai putin, ca noul model va schimba total perceptia publicului in ceea ce priveste hibrizii.

"Este o masina extrem de importanta pentru Honda si pentru viitoarea noastra directie. Este masina care va schimba modul in care lumea priveste hibrizii", sustine John Kingston, manager pe probleme de mediu al biroului britanic Honda. Principalul argument pe care se bazeaza declaratiile oficialilor constructorului nipon este pretul, care va fi coborat sensibil in raport cu ceea ce exista acum pe piata. Practic, Honda va incerca sa elimine conceptul de "premium hibrid" si sa abordeze problema altfel, printr-un model care va costa intre 15 si 20 de mii de euro.

Viitorul hibrid Honda de serie isi va baza arhitectura pe conceptul FCX Clarity, consumul mediu al modelului urmand sa nu treaca peste 4 litri/100 km.

primele fotografii oficiale ale modelului surprins pana acum exclusiv in haine de camuflaj vor fi publicate maine.

via | Wired

Comentarii (2)

  • TOKYODREAM
    vrem poze
    abia asteptam pozele!
    Go Honda !
    0 0
  • Mini-romanu'
    Asteptam lansarea !!!
    Din nou japonezii dau clasa la capitolul 'viitor'.

    Bravo Honda si multa bafta !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru