ART Tuning modifica Mercedes G-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.03.2008
Specialistii de la ART Tuning au pregatit un pachet de accesorii pentru SUV-ul Mercedes G-Klasse.

Esential

580 de cai putere dezvolta propulsorul versiunii G 55 K, modificat de ART Tuning.
22 de inch este dimensiunea maxima a jantelor pe care ART Tuning le poate instala pe Mercedes G-Klasse.

Specialistii de la ART Tuning si-au indreptat atentia asupra unui model mai putin intalnit pe strazile oraselor dar foarte familiarizat cu drumurile accidentate. Este vorba despre Mercedes G-Klasse, care aproape in fiecare an primeste un facelift minor, capabil sa mentina treaz interesul clientilor fata de un off-roader care nu s-a schimbat cu mult de la lansarea sa pe piata.

Tunerii au reusit sa imbunatateasca cu mult performantele versiunii de top G 55 K prin stoarcerea a inca 104 cai putere, propulsorul fiind capabil acum sa ofere un total de 580 cai.

La exterior, SUV-ul a primit si un bodykit care include un spoiler frontal si unul posterior redesenate, bosaje mai largi, panouri de protectie, o capota modificata si un eleron pe acoperis. Look-ul agresiv este completat de blocurile optice fata si spate redesenate, proiectoarele inglobate in spoiler, farurile cu xenon si jantele de 22 sau 20 de inch cu 10 spite.

Interiorul nu a fost neglijat, pasagerii putand opta pentru mai multe tonalitati de piele, lemn si insertii din fibra de carbon.

ART Tuning ofera de asemenea clientilor sai posibilitatea de a-si alege singuri sistemul de sonorizare pe care il vor monta pe masina.

via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • numar13
    nasol !!!
    e foarte chici , nu au avut inspiratie deloc, dar asta e se mai intampla si la case mai mari sau mai mici :))
    0 0
  • masinuta smechera
    seamana putin cu ultimul model de aro, condus de un cioban,nu dau nume ca nu e frumos
    0 0
  • Mercedes G-Klasse
    Ce bot de Aro are, vorba lui danut! :))))))
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Mama ce interior tiganesc
    Bai astia ... ia duceti-va pe camp cu Arou' vostru ... pai e frumos sa comparam Mercedes cu Aro ? cat de tiganeste arata el ... nu este etic ...
    0 0
  • bha da posti mai sunteti.....cei de la mercedees au vrut sa pastreze traditia cu modelul asta si sa nu ii schimbe aspectu.

    da voi sunteti prea prosti... asta e o masina pt cunoscatori nu pentru labagii k voi si cu comentarii voastre d kkt ca voi...

    aro auzi... :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru