Asa ar putea arata viitorul Audi R6!

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.12.2008
Audi isi doreste un frate mai mic pentru Audi R8. Asteptat sa soseasca in 2013, acesta ar putea sa se numeasca R6.

Succesul inregistrat cu supercarul R8 i-a determinat pe cei de la Audi sa se gandeasca la o largire a gamei de modele capabile sa poarte indicativul R. In acest moment constructorul german exploateaza la maxim rezultatele obtinute cu R8, insa in curand am putea asista la un frate mai mic al sportivei.

Desi au infirmat zvonurile potrivit carora in planul de productie al companiei ar putea exista si un R4, oficialii din Ingolstadt se gandesc inca la o alternativa mai ieftina. In septembrie surse neoficiale anuntau ca in 2013 ar putea sa isi faca aparitia in gama Audi un posibil R3, propulsat de o gama de motoare cu patru cilindri.

Recent insa se vehiculeaza o varianta mai plauzibila, potrivit careia ar exista deja in proiect un R6, si nu un R3, care ar fi putut canibaliza vanzarile actualului TT. Ideea unui viitor R6 prinde contur pentru ca Audi ar putea urma astfel exemplul celor de la Porsche atunci cand au lansat Cayman. Cum in acest moment Porsche se pregateste sa cumpere Volkswagen, cei de la Audi si-ar putea vedea viitorul R6 ucis inca din fasa, pentru ca Porsche nu ar risca un concurent asa de puternic.

In acest moment nu exista fotografii spion sau teaser-uri cu viitorul R6, singura interpretare digitala fiind realizata de cei de la Global Motors.

via | Global Motors

Comentarii (1)

  • sunshine64sm
    Chelner, un R8 te rog...
    _Intră Bond într-un bar... se uită... lume... înghesuială. La un moment dat, ia loc la o masa la care stătea un tip. Se aşează pe scaun şi se recomandă: Bond... James Bond... La care celălalt se uită pieziş... Damme... Van Damme... Claude Van Damme... Jean Claude Van Damme...
    _Chelner, un R8 te rog... Vine vineee... Chelner, mi-ai adus R4... Ne pare rău, R6 nu mai avem ...şi pentru R3 tocmai am făcut comandă...
    _Complet aiurea, totală lipsă de respect pentru vreo maşină care chiar merită un nume, totală lipsă de imaginaţie, numere de puşcariaşi, aiurea complet. Odată maşinile aveau nume de femei frumoase... e-hei ce vremuri...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru