Asa va arata Audi A7?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.12.2008
Audi A7, viitorul coupe cu patru usi a companiei originare din Ingolstadt, se prezinta intr-o imagine ipotetica pe care Automarket v-o ofera in exclusivitate in Romania.

Audi A7 a fost surpins adesea de catre fotografii spion in diverse ipostaze. Desi modelul se apropie de forma finala, oficialii Audi nu au prezentat inca informatii despre coupe-ul lor cu patru usi. Data lansarii este preconizata pentru sfarsitul lui 2009 sau inceputul anului 2010, iar fanii Audi stau cu sufletul la gura cu gandul la aspectul noului model.

Pentru a va satisface curiozitatea privind aspectul lui Audi A7, Automarket si designerul Andrei Avarvarii va furnizeaza o imagine prelucrata digital cu imaginea noului model al marcii din Ingostadt. Aceasta a fost creata in baza fotografiilor spion cu acest model, si este posibil ca versiunea finala a lui A7 sa fie destul de asemanatoare cu exemplarul desenat de Andrei Avarvarii.

Modelul A7 urmeaza linia de design a marcii germane, cu mici accentuari ale unor elemente, pentru a-i conferi un aspect mai agresiv. Grila radiatorului este integrata in bara fata, care pare a fi modelata in jurul acesteia. Bara fata se ingusteaza de la exterior spre interior, ceea de ii da lui A7 un o imagine de pradator. Aripile umflate ne poarta cu gandul la modelele din campionatul DTM.

Dupa proportiile portierelor putem spune ca A7 va beneficia de un spatiu interior generos, mai apropiat de un sedan decat de un coupe cu patru usi. Liniile modelului devin ceva mai ascutite pe masura ce progreseaza spre partea din spate, formand un unghi ascutit in momentul in care ajung la pilonul C. In momentul lansarii, Audi A7 va concura cu Volkswagen Passat CC, Mercedes CLS si chiar Porsche Panamera.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru