Asa va arata Nissan GT-R LM?

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.12.2008
Viitorul Nissan GT-R Le Mans Edition ar putea avea un aspect similar cu cel al modelului digital din fotografie.

Nissan pregateste versiunea LM a modelului GT-R. Supercar-ul japonez este pregatit pentru un aspect si mai agresiv si pentru un plus de putere. GT-R Le Mans Edition va fi propulsat de o versiune modificata a motorului V6, aceasta urmand sa dezvolte circa 600 CP.

Agresivitatea este obtinuta inca din prima faza prin adaugarea unei buze spoilerului fata si prin prizele de aer din carbon aplicate pe capota. Aripile fata sunt umflate si se termina in doua nervuri care duc spre portiere. Eleronul lui GT-R are acum colturile inclinate spre aripile spate, semn ca GT-R LM va dispune de o apasare aerodinamica mai mare. Jantele cu cinci spite care imita carbonul au o buza cromata, in stilul masinilor de la competitia de drift D1.

Nissan Skyline GT-R LM ar putea fi lansat in jurul anului 2010, dupa lansarea versiunii SPEC-V. Acest model va fi creat in amintirea modelelor Skyline R-33 LM, care au concurat in diferite curse de-a lungul timpului. GT-R LM va fi limitata la doar 30 de unitati si va fi cel mai puternic GT-R de pe piata.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru