Aston Martin a prezentat Vantage N420 Roadster

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.09.2010
Salonul Auto de la Paris va fi martorul lansării celei mai noi versiuni de performanţă dezvoltată de Aston Martin. Este vorba de Vantage N420 Roadster, un cabriolet V8 de top.

Aston Martin a prezentat astăzi primele fotografii cu versiunea cabrio a celei mai performante variante de stradă Vantage Coupe. Noul Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster promite performanţe de top în condiţiile în care apariţia acestei versiuni se află în strânsă legătură cu performanţele pe care marca britanică le-a înregistrat în cadrul Cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Noul roadster al celor de la Aston Martin va împrumuta întregul arsenal de elemente tehnice sportive de pe versiunea N420 Coupe. printre acestea se numără un pachet nou de suspensii, unul aerodinamic, noi jante şi o masă proprie redusă în comparaţie cu versiunile Vantage de serie.

Conform datelor oferite de Aston Martin, Vantage N420 Roadster va avea un preţ de listă de circa 120.000 de euro şi va fi disponibil în două versiuni de transmisie: una manuală cu şase trepte şi una automată Sportshift.

via | Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru