Aston Martin reduce productia din cauza vanzarilor slabe

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.01.2009
Aston Martin a anuntat ca saptamana de lucru va insuma doar trei zile la uzina sa din Gaydon, din cauza vanzarilor in scadere.

Criza incepe sa se resimta si la nivelul constructorilor de lux, chiar daca acest sector inregistrase cresteri pana nu de curand. Este exemplul celor de la Aston Martin care se confrunta cu o scadere a vanzarilor, drept pentru care britanicii incep sa ia masuri de criza, asemeni marilor constructori.

Intr-un comunicat oficial emis zilele acestea, Aston a declarat ca va reduce productia curenta la uzina Gaydon din centrul Angliei. In actul oficial se arata ca saptamana de munca normala va avea mai nou doar trei zile.

Anuntul vine la mai putin de doua luni dupa concedierea masiva pe care Aston Martin o promitea: 300 de job-uri temporare si 300 de muncitori cu norma intreaga. Deja, in acest moment, uzina de la Gaydon a eliberat din functie 300 de muncitori, oficialii britanici ducand tratative pentru disponibilizarea celorlalti 300.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru