Atacama concept, prezentat

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 09.10.2006
Volkswagen a redefinit conceptul off-road prin recentul prototip prezentat, Atacama Crafter.
Centrul de design din Wolfsburg al celor de la Wokswagen a redesenat ideea de off-road prin noul concept lansat, Atacama.

Sansele ca acest prototip sa fie produs intr-o editie limitata de serie sunt foarte mari. “Conceptul Atacama este o interpretare moderna a unui Crafter cu patru roti, combinand functionalitatea cu individualismul”, a declarat Ralf Dekena, directorul echipei de design exterior.

In partea frontala se observa dominatia componentelor din aluminiu, grila, farurile si prizele de aer folosind acest material. Liniile laterale ale conceptului cauta sa defineasca un caracter sportiv, chiar daca aspectul este mai degraba compact si rigid.

Pentru un comportament bun off-road, prototipul este dispus cu suspensii pregatite pentru off-road. Forma unica a geamurilor laterale din spate este elementul integrator intre interior si exterior. Acoperisul masinii in forma de “U” ilustreaza o interpretare moderna a ideei de protectie pe care o ofera un asemenea vehicul.

Dupa prezentarea lui Atacama Crafter concept, oficiali ai departamentului de vanzari de la Volkswagen s-au declarat foarte entuziasti de aceasta realizare si au sustinut ideea producerii intr-o editie limitata.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru