Comentarii (7)

  • a8
    Si iata cum audi cu "noul" A8 se situeaza cu 8-10 ani in urma fata de designul unui S sau seriei 7... La design ma refer... De fapt si vechiul a8 era tot cu cativa ani in urma, deci acesta recupereaza fata de anii 2003. Cam atat. PS: - noroc cu beculetele.
    4 16
  • @eu
    Vai de capu tau degeaba te faci ca stii meserie cand de fapt tu esti cel inapoiat atat cu gandirea cat si cu criticile de 2 bani.Macar ca sa nu te mai faci de caco pastreaza pentru tine aceste idei.
    13 3
  • ca acest "eu" sunt foarte multi care fac comentarii penibile...ma intreb daca o sa fie cineva care va putea fi impartial si sa poata sa scoata si parti negative dar si pozitive despre acesti producatori...A8-ul e foarte tare, la fel si seria 7 doar ca sunt diferite ...iar despre design tb sa se pronunte clienti, nu orice marlan de pe net care vede asa ceva doar in poze...
    12 2
  • HaHa..HiHi
    Urata masina cu spume! Toate masinile Audi sunt jalnice! La gunoi cu ele! Hai Renault!
    3 15
  • ken&restul
    ce va aprindeti asa? faceti spume? ce daca cineva comenteaza ca designul de la "noul " A8 difera doar la beculete??? Are dreptate! Si clientii trebuie sa-si dea cu parerea... Pai voi de ce vorbiti? Aveti A8 in garajul din fata apartamentului cu 2 camere?? hai la revedere!
    2 14
  • cressty
    @eu
    inseamna ca ai gusturi proaste daca nu iti place a8. e masina de lux nu sport.
    5 5
  • @a8
    nimeni nu a zis ca nu e o masina frumoasa dpdv al designului dar nu poti sa zici ca intrece s classu si nici seria 7, masina e buna dar nici pe departe nu se indreapta spre viitor, ba din contra a luat o atitudine retro (nu ca ar fi un lucru rau), deci ei prin modelul asta pastreaza luxul si traditia.. dar nu poti compara titanii, tu esti doar o parere aici, ca si mine defapt... intelegi ce vreau sa zic...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru