Audi a produs cinci milioane de exemplare A4 la Ingolstadt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.03.2011
Audi sărbătoreşte 5 milioane de unităţi A4 produse la uzina sa din Ingolstadt. Exemplarul cu numărul record este un A4 2.0 TFSI de culoare roşu Missano.

Audi are mari motive de sărbătoare la uzina sa mamă, din Ingolstadt. Constructorul german a reuşit să asambleze exemplarul Audi A4 cu numărul 5 milioane, o cifră impresionantă pentru un producător premium.

Introdus pe piaţă cu titulatura A4 abia în 1994, sedanul german de clasă medie şi-a câştigat repede adepţi şi a contribuit la evoluţia pozitivă a brandului. Cererea mare, dar şi lărgirea gamei de produse cu derivatele Avant, Allroad quattro, S4 şi S4 Avant, a făcut ca A4 să fie asamblat din 2007 şi la uzina din Neckarsulm.

Exemplarul cu numărul 5 milioane, produs la uzina din Ingolstadt, este un A4 2.0 TFSI, vopsit în culoarea roşu Misano.

Peter Mosch, preşedintele sindicatului Audi, a declarat că "întreaga familie de modele A4 ocupă două dintre principalele uzine Audi din Germania, asigurând în acest fel locul de muncă a cât mai multor angajaţi. Audi datorează acest succes angajaţilor săi, care s-au dedicat întru totul noului A4".

Peter Kossler, directorul uzinei din Ingolstadt, a declarat la rândul său: "Povestea de succes a modelului A4, în cadrul acestui amplasament, este o dovadă a performanţelor echipei pe care o conduc. Odată cu noile modele şi linia de asamblare devine din ce în ce mai complexă, lucru care solicită din plin talentul echipei."

via | automedia

Comentarii (4)

  • @Automarket
    Se refera strict la uzina sa din Ingolstadt ? Nu se refera la toate modelele A4 produse vreodata ?
    4 4
  • Unul din cele 5 milioane se afla in posesia mea , si nu e rosu
    7 3
  • audi
    un numar normal pentru o marca fantastica
    2 1
  • audi
    masina din poza e masina visurilor mele,culoarea motorizarea totul,sper sa castig la loto sa mi-o permit(credit nu o sa-mi fac niciodata pt o masina)
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru