Audi aduce noul A4 si A8 facelift la SIAB

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.10.2007
Ultimele noutati Audi vor fi prezente si la SIAB. A4 si A8 facelift, dar si sportivul R8, vor fi vedete langa Otopeni.

Salonul International Auto Bucuresti va fi gazda lansarii la nivel national a unuia dintre cele mai asteptate modele ale grupului Volkswagen. Este vorba de noua generatie a lui Audi A4, model lansat in premiera acum cateva saptamani la Frankfurt. Creat pe platforma coupe-ului A5, care reprezinta deja un succes desi a fost lansat pe piata de doar cateva luni, noul A4 iese in fata prin liniile simple dar bine individualizate in segment si prin versiunea de top V6 3.2 FSI (262 CP).

O alta premiera nationala la standul Audi va fi faceliftul lui A8, fanii limuzinei germane putand admira vizavi de Otopeni schimbarile minore operate de inginerii germani la nivelul esteticii modelului din Ingolstadt.

Pe langa acestea, Porsche Romania va expune, la acelasi stand, varianta 4.2 FSI (354 CP) a lui S5, A6 3.0 TDI si Q7 4.2 TDI quattro 326 CP in versiune Exclusive. Nu putea lipsi din peisaj cel mai sportiv model Audi, R8, care va avea pregatit un loc de cinste in spatiul rezervat de Audi la SIAB.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru