Audi are un nou sistem de navigatie pentru A3, TT si R8

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.07.2009
Audi a anuntat ca a revizuit sistemul de navigatie MMI disponibil pe modelele A3, R8 si TT. Primele informatii anunta un procesor mai bun si un display cu o rezolutie mai mare.

Audi a anuntat oficial ca a introdus sisteme de navigatie revizuite pe trei dintre modelele sale: TT, A3 si R8. Noul MMI (Multi Media Interface) promite o calculare mult mai rapida a rutelor multumita procesorului de 600 de MHz si o redare mult mai buna a datelor multumita noului ecran de 6.5 inch cu o rezolutie de 800x480 pixeli.

Ecranul sistemului de navigatie ascunde un suport de carduri SD si SDHC cu o capacitate maxima de stocare de 32 de GB, ceea ce se traduce in 14.000 de melodii si aproximativ 700 de ore de muzica. Noul sistem de navigatie poate fi combinat in cazul lui R8 cu o camera pentru mersul cu spatele si in cazul modelelor TT si A3 cu un set de senzori de parcare, fata si spate, care indica distanta pana la obstacul pe ercanul LCD.

Audi a fixat un pret cuprins intre 2270 si 2565 de euro pentru noul sistem de navigatie MMI.

via |Carscoop

Comentarii (2)

  • Un priceput
    Navigatie
    Dupa cum imi pare, ecranul este tactil, ceea ce ii creste functionalitatea (mai ales pentru meniurile contextuale). Va spun din proprie experienta: dupa ce am utilizat o navigatie cu ecran tactil, mi-a placut si m-am adaptat atat de bine la ea, de am ajuns sa apas pe orice alt ecran de navigatie ca taranul, fara sa realizez ca trebuie sa utilizez un buton directional (precum plictisitorul buton de la BMW)
    3 0
  • Poza!!! ??? !!!
    Mahhhh, navigatia aia din poza aia ce legatura are?? E de pe A4, bordul de la TT,R8 si A3 nu arata nici pe departe asa...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru