Audi lanseaza in China noul A4 cu ampatament marit

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.11.2008
Audi A4L este noua versiune, cu ampatament marit, a modelului A4. Audi A4L va fi disponibil doar in China.

Esential

200.000 de unitati ale modelului A4 au fost vandute in primul an de comercializare.

Audi a pregatit o noua versiune a modelului A4, pentru piata chineza. Este vorba de noul A4L, o versiune cu ampatament marit.

Constructorul german a adus 60 de milimetri in plus la lungimea ampatamentului modelului A4, o schimbare realizata in special pentru locurile destinate pasagerilor din spate. Noul Audi A4L este menit sa intampine cerintele pietii premium din China, unde clientii isi doreaau mai mult spatiu la sedanul german.

Audi A4 a reprezentat un real succes in primul an de comercializare pe piata mondiala, unde a fost vandut in 200.000 de exemplare.

Oficialii Audi au dorit ca prin noul A4L sa-si consolideze pozitia de lideri pe segmentul premium din China. Noul Audi A4L va fi disponibil in doua versiuni de motorizare. Varianta de baza este asigurata de unitatea 2.0 TFSI care dezvolta 180 CP, iar versiunea de top este trecuta in contul motorulului 3.2 FSI cu 265 CP.

A4 nu este singurul model Audi valabil si intr-o versiune cu ampatament marit. Germanii au lansat inca 2000 pe piata chineza modelul A6 cu ampatament marit.

Via | Audi

Taguri: A4, Audi, cost

Comentarii (2)

  • Crysty
    Audi
    Rusine! Sfidati clientii din SUA si UE ! Asa ceva nu se face! E A 8 sa se permita asa ceva?
    0 0
  • pici
    Da-i dracului de pigmei ca doar masini cu ampatament marit nu le trebuie lor ,la 1,5 m cat au inaltime!Trebuia un A4 cu portbagaj marit sa incapa cat mai multe ...geamantane,cu ei .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru