Audi neaga orice legatura cu "reclama" pentru A5

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.01.2010
Reclama pentru Audi A5 publicata ieri a fost contestata de catre oficialii Audi, care declara ca nu au nicio legatura cu aceasta si ca vor sa o elimine de pe internet cat mai rapid posibil.

Germanii de la Audi neaga orice fel de implicare in reclama "Suicide" pentru modelul A5 TDI. Dupa cum stiti, un spot care promoveaza emisiile scazute ale lui A5 TDI a aparut pe internet ieri, dar video-ul din link a fost deja eliminat de pe Youtube. Acesta are ca personaj principal un barbat deprimat care incearca sa se sinucida intr-o parcare parasita utilizand gazele de evacuare ale masinii sale, un Audi A5 TDI. Clipul surprinde apoi indicatorul de carburant al modelului, care arata faptul ca rezevorul de motorina este plin, iar personajul principal adorme in masina si se trezeste ca a ramas fara motorina. Disperat, acesta incearca sa se stranguleze cu geamurile laterale, dar tentativele sale sunt "dejucate" fara succes de sistemul de coborare automata in cazul unui obstacol in calea geamului.

Sloganul de la finalul clipului lauda apoi motoarele TDI de la Audi: "Clean diesel technology. Good for the environment. Good for you." Astfel, reclama declara ca gazele de evacuare al motoarelor TDI ale constructorului din Ingolstadt sunt atat de curate incat nu sunt daunatoare omului nici daca le-ar inspira in habitaclu.

"Nu ne apartine aceasta reclama.

Noi consideram ca reclama aceasta este lipsita de gust. Nu este tocmai un subiect care sa merite luat in seama pentru acest gen de publicitate. Pe langa asta, noi nu facem reclame cu acest gen de muzica si cu acest font. Incercam sa eliminam acest clip de pe internet cat mai repede posibil, pentru a evita confuziile si controversele privind marca noastra.", a declarat un purtator de cuvant de la Audi pentru cei de la AFP.

Via | AFP (inreg.)

Taguri: A5, A5 TDI, Audi, TDI, reclama

Comentarii (7)

  • Cristy
    ...
    Ma miram eu....
    8 0
  • haudi aka poleiala la volksVag
    o alta minciuna semnata Audi... de fapt VAG e plina de farsori / sarlatani
    12 12
  • NeoGalaxy
    Si cand te gandesti ca o gramada de fraieri carora le este greu sa gandeasca singuri, nu erau de acord cu ce am spus cand a aparut reclama. Deh... prostia umana este eterna, iar gandirea libera este la fel de rara ca diamantele roz (este doar o figura de stil, evident :P).

    Asta ca nu mai zis ca unii (prea destepti pentru universul asta) laudau reclama, ca citez "fiind una foarte desteapta si foarte tare".
    12 1
  • Marketing
    Acum am vazut pt prima data reclama. Este interesanta si plina de mesaj, insa nu este decat o reclama ca oricare alta. Insa daca reclama aduce scandal (aka si mai multa reclama gratuita) este si mai bine. Mai ales daca este vorba de o reclama pozitiva.

    P.S.: Reclama este realizata mult prea bine pt nu a fi realizata de amatori cu putine resurse financiare, mai ales ca pana la urma mesajul este unul care "lauda" performantele eco Audi.

    Destepti baietii astia de la markenting...
    4 4
  • anonim
    scoteti-va, scoteti-va
    acuma incearca si si sa se scoata si ei cat pot :))
    o fi fost ceva reclama sponsorizata de ei, dar de prin alte surse neoficiale
    si acum incearca sa faca pe desteptii
    6 5
  • anonim
    Mincinosii de la Audi
    Nu se mai satura de mintit astia de la Audi. Am mai auzit noi cum ca un model de-al lor are cuplu 4500 Nm.
    6 1
  • andr3i
    AUDI
    fac si ei misto de prostime.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru