Audi, primul constructor auto care participa la un targ de jucarii

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.02.2010
Audi va participa in luna martie la cel mai mare targ international de jucarii. Constructorul din Ingolstadt va expune reprezentari la scara mica a modelelor celebre dar si ursuleti din plus personalizati.

In timp ce toata lumea se pregateste pentru Geneva, Audi pune la punct ultimele detalii pentru prezenta sa in cadrul celui mai mare salon international de jucarii. Constructorul din Ingolstadt a pregatit in acest sens o gama variata de jucarii, machete, masinute pentru debutul evenimentului, care are loc in martie.

Divizia Quattro a celor de la Audi se va ocupa de atractia principala a standului, un model la scara 1:2 a legendarului Auto Union Silver Arrow Type C. Alaturi de acesta se vor afla masini de jucarie Audi, ursuleti personalizati si bineinteles replici dupa masini care au facut istorie.

Initiativa nemtilor este una in premiera, Audi devenind astfel primul constructor auto care participa la editia cu numarul 61 a targului international, desfasurat la Nurnberg in Germania.

via | WCF

Comentarii (6)

  • BREAKING NEWS ! Martin Winterkorn : Alfa Romeo este o marca foarte interesanta pentru VW Group !
    Azi Martin Winterkorn, presedintele VW Group a declarat ca marca italiana este foarte interesanta pentru VW, negand insa ca s-au purtat discutii cu oficialii FIAT sau ca FIAT ar fi dispus sa vanda marca italiana aflata in mari dificultati financiare . Acest scenariu este foarte asemanator cu ceea ce s-a intamplat cu Suzuki, la inceput sefii VW s-au aratat interesati de Suzuki, oficialii Suzuki au negat (noiembrie 2009) ca au purtat discutii cu VW, ca in luna decembrie 2009 VW Group sa cumpere 19.90 % din Suzuki . Potrivit analistilor financiari, valoarea de piata a constructorului Alfa Romeo este de aprox 1 miliard euro .
    9 3
  • Italienii sunt de acord cu vanzarea Alfa Romeo catre VW
    Intrati pe www.autoblog.it si ve-ti vedea ca majoritatea celor ce au comentat sunt de acord cu vanzarea Alfa Romeo catre VW, constructorul german avand o imagine foarte buna in Italia .
    10 2
  • Cristian
    Hai nu zau
    Fac ceva pe vw si pe italienii aia prosti.

    Suzuki s-a dus la vw din cauza ca s-au certat cu Fiat pe motorul de 1.3 pe piata India.
    S-au dus la vw nu de dragu lor ci din cauza discutiilor avute cu Fiat pe motoarele diesel.
    Japonezii ar fi vrut noul 1.6 dar se pare ca Fiat a zis nu.
    Si asa s-au dus dupa tdi.
    Sa le fie tarana usoara.
    1 9
  • @ Cristian
    Suzuki continua colaborarea cu FIAT
    Colaborarea dintre Suzuki si FIAT va continua cel putin pana cand actualele SX 4 si Sedici (construite in uzina Suzuki din Ungaria) vor iesi din fabricatie (2013-2014) . Suzuki va renunta in viitorul apropiat la motoarele diesel furnizate de Renault si PSA, colaborarea cu FIAT (1.3 jtd) continuand in viitor si pe noua generatie de Swift ce va aparea in 2011 .
    6 0
  • schumi
    ...
    Daca FIAT vinde Alfa, nu-i prea vad bine. Raman fara reprezentant in zona premiun, zona care aduce cele mai multe beneficii de imagine si implicit de vanzari.
    0 1
  • mda
    Daca voi credeti ca Fiat o sa vanda Alfa va inselati. Si-ar taia craca de sub picioare si in plus au fost 2 anunturi oficiale ca Alfa nu e de vanzare.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru