Audi Q3 Vail - schiţele viitoarei variante cu trei uşi

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.01.2012
Audi va expune la Salonul Auto de la Detroit conceptul Q3 Vail, o interpretare cu trei uşi a crossover-ului german. Prototipul va deschide calea unei noi variante de caroserie pentru Q3.

În vreme ce BMW şi Mercedes se luptă pentru prima poziţie pe piaţa din Statele Unite, Audi este nevoit să se mulţumească doar cu locul 7. Constructorul din Ingolstadt intenţionează însă să urce în clasament şi mizează pe noutăţi în gama sa de modele.

Prima dintre ele este o versiune concept a actualului Q3, promisă de germani pentru Salonul Auto de la Detroit. Rupert Stadler, preşedintele executiv Audi, a recunoscut cu ceva timp în urmă că vom asista la debutul unui aşa numit concept Vail în cadrul Salonului Auto de la Detroit, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

Astăzi însă, pe internet au apărut primele schiţe ale surprizei pe care nemţii o pregătesc pentru Detroit. Conceptul Vail este de fapt promotorul unei noi variante de caroserie pentru Audi Q3, una cu trei uşi, gata să se dueleze în segmentul premium cu Range Rover Evoque. Crossover-ul german va folosi aceeaşi platformă şi pachet tehnologic cu fratele de concern Porsche Cajun.

via | carscoop

Comentarii (2)

  • daniel
    audi?
    astea nu-s schite Audi sub nici o forma.. la modelele noi coltul grilei ii taiat.. atunci oare cel mai nou model s-ar intoarce? sa nu mai vorbim despre alte detalii (faruri, forma geamurilor laterale, etc) @ automarket: ati putea filtra mai bine mizeriile de pe net, nu merita efortul de a traduce.
    2 1
  • @Daniel
    Sunt doar schite!?!?!

    Daca asta va arata ca un Q3 + Evoque, eu voi fi premiant la matematica.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru