Audi R8 V10 Spyder debuteaza in Iron Man 2

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.07.2009
O serie de imagini spion au surprins pe platoul de filmare al peliculei "Iron Man 2" viitorul Audi R8 V10 Spyder, mult asteptata varianta decapotabila a modelului sportiv.

Audi R8 isi continua aparitiile cinematografice. Dupa "rolurile" din Transformers 2 si Iron Man, modelul sportiv din Ingolstadt filmeaza pentru o noua pelicula de la Hollywood. De aceasta data insa, vorbim despre un membru nou al gamei R8, mai exact varianta decapotabila a versiunii V10.

Ultimele fotografii spion au confirmat prezenta supercarului pe platourile de filmare ale peliculei Iron Man 2, unde R8 V10 Spyder va avea un rol important.

Versiunea decapotabila se va bucura de acelasi motor V10 de 5.2 litri, capabil sa livreze 525 de cai putere si un cuplu motor de 530 Nm. Cu toate acestea, performantele ar putea fi mai slabe decat ale coupe-ului din cauza masei mai ridicate, ceea ce inseamna ca sprintul de la 0 la 100 de km/h s-ar putea realiza in aproximativ 4 secunde.

In ceea ce priveste designul, decapotabila va prelua liniile fratelui cu acoperis fix dar si detalii care fac diferenta, cum ar fi o grila cromata, lumini LED si o evacuare mai mare. Lansarea noului Audi R8 V10 Spyder va avea loc in toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt.

via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • SEMTEX
    cei de la Audi sunt precum strutii cand aud de numele "GTR" sau "Skyline"
    aparitii in Transformers 2 si Iron Man... intotdeauna am simtit ca Audi R8 este o masina ce nu poate impresiona decat copii...
    7 10
  • cressty
    pt SEMTEX
    bai SEMTEX las-o mai moale ca iti pui lumea in cap.
    4 7
  • vladimir
    ha ha semtex
    nu zic ca nu ai dreptate, nici eu nu ma dau in vant dupa felul in care arata. Dar sunt convins ca e minunata, altfel.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru