Audi RS3 se laudă cu 472 de cai putere după întâlnirea cu MTM

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.10.2011
Casa germană de tuning MTM a pregătit trei kituri de putere pentru hot-hatch-ul Audi RS3 Sportback. Cel mai puternic pachet face ca sub capota modelului german să se nască 472 de cai putere.

Esential

472 de cai putere oferă cel mai puternic kit de tuning instalat pe Audi RS3.
340 de cai putere oferă RS3 Sportback în versiunea de serie.

Nemulţumiţi probabil de cei 340 de cai putere şi 450 de Nm oferiţi de motorul cu cinci cilindri şi 2.5 litri al noului Audi RS3, tunerii de la Motoren Technik Mayer, cunoscuţi după abrevierea MTM, au pregătit câteva îmbunătăţiri mecanice.

Inginerii germani au reuşit să gândească trei pachete diferite, înşirate în funcţie de puterea oferită. Primul include o serie de revizuiri ale sistemului de control al motorului (ECU), ceea ce face ca bagajul de resurse să ajungă la 410 cai putere şi 500 Nm.

Cel de-al doilea pachet include un intercooler şi un sistem de evacuare noi, care ajută RS3 Sportback să totalizeze 424 de cai putere şi 560 de Nm.

Ultimul pachet, cel mai potent dintre toate, garantează nu mai puţin de 472 de cai putere şi 600 de Nm, graţie instalării unui nou turbocompresor.

Pe lângă aceste pachete, MTM oferă şi opţiunea de eliminare a limitatorului de viteză. Exteriorul va fi personalizat cu ajutorul unor viniluri aplicate pe caroserie şi cu un set de jante noi, create special pentru RS3.

via | carscoop

Comentarii (2)

  • daca in versiuna stock face suta in 4.6 ma intreb la 470 de cai cat ii ia ? foarte tare ! imi place mult
    2 0
  • florin8
    imi place cum arata...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru