Audi RS5 Cabrio - primele imagini neoficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.09.2011
Audi a înregistrat deja imaginile viitorului RS5 Cabrio, versiunea cu acoperiş din pânză a coupe-ului de performanţă care rivalizează cu BMW M3.

Esential

450 de cai putere oferă actualul Audi RS5. Aceeaşi putere av fi disponibilă şi pe varianta decapotabilă.

După succesul înregistrat de noul RS5 şi mediatizarea intensă a modelului de performanţă, au apărut mai multe speculaţii privind posibilitatea de a vedea pe stradă şi o versiune decapotabilă a coupe-ului sportiv. Informaţiile privind debutul unui posibil RS5 Cabrio au fost confirmate astăzi, când o serie de imagini, folosite pentru a înregistra modelul, au fost publicate de Carscoop.

Fotografiile oferă o imagine clară, din aproape toate unghiurile, a modelului decapotabil din Ingolstadt. Versiunea de performanţă, proaspăt înregistrată de germani, va oferi spaţiu pentru patru pasageri şi va folosi acelaşi acoperiş din pânză, acţionat electric, regăsit şi pe modelele Audi A5 şi S5. Designul cabrioletei ce va rivaliza cu BMW M3 Cabrio va purta proaspătul facelift aplicat întregii game A5.

Sub capotă vom găsi, cum era şi normal, acelaşi motor de pe coupe: un V8 pe benzină, de 4.2 litri, capabil să dezvolte 450 de cai şi 430 de Nm, manageriaţi de o transmisie S-tronic cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte.

Nu va lipsi nici sistemul de tracţiune integrală quattro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru