Audi S1 ar putea avea 270 CP

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.09.2010
Versiunea de performanţă a lui Audi A1 ar putea fi lansată în 2011, informaţiile din presa internaţională anunţând ca sigur motorul de 2.0 litri şi 270 CP de pe Golf R.

Esential

270 de cai putere ar putea să dezvolte Audi S1.

Deşi fanii Audi care aşteptau să vadă la Salonul Auto de la Paris noul S1 - versiunea de performanţă a recent lansatului A1 - au fost dezamăgiţi de decizia constructorului german de a lansa la evenimentul francez o "simplă" variantă de 175 CP de cai putere a motorului TFSI de 1.4 litri, dorinţele lor par a fi ascultate.

Astfel, conform zvonurilor care circulă prin presa auto internaţională, noul Audi S1 va fi lansat în cursul primăverii anului viitor. Cifrele despre care se vorbeşte în cazul acestei versiuni sunt cu adevărat interesante: noul Audi A1 ar urma să aibă sub capotă unitatea TFSI de 2.0 litri preluată direct de la fratele mai mare Golf R, astfel că puterea totală a modelului de segment B ar urca până la 270 de cai putere. Evident, pentru a putea să facă faţă provocării mecanice, S1 va fi dotat cu un sistem de tracţiune integrală quattro şi cu modificări serioase la nivelul sistemului de suspensii.

În cazul în care informaţiile se vor adeveri, Audi S1 va deveni cel mai puternic model de segment B din întreaga lume, în condiţiile în care Mini JCW vine cu 211 CP, iar MiTo GTA promite în momentul lansării 230 CP.

via | carsuk

Comentarii (8)

  • vorcaholic
    numa?!..daca nu are 150000.....
    3 11
  • aici parca spuneati ca Audi lansează la Paris un A1 de 185 de cai şi 250 Nm http://www.automarket.ro/paris-2010/stiri/audi-lanseaza-la-paris-un-a1-de-185-de-cai-si-250-nm-33355.html
    7 0
  • THE HEP
    din nou conditionalul ca timp al verbului ; " ar putea fi lansata..... "
    4 0
  • Si uite asa iarasi am lansat un subiect bun de "flame-uri" si discutii interminabile intre suporterii diverselor marci.
    Ca doar bune la ratingul site-ului sunt discutiile astea incepute cu "ar putea ca..", "probabil ca..", "este posibil sa..."
    3 1
  • porcarie
    tot o porcarcarie ramane acest model
    6 11
  • noul mini
    cred ca o sa aibe apreciere din partea fanilor Mini One
    4 3
  • noul mini
    sau chiar ii ia locul

    daca ar fi sa aleg , as alege din start Audi-ul , in general nu imi plac astea foarte mici dar in acest caz ...
    3 3
  • RS1 ?
    Poate versiunea S1 va avea motorul de 1.4 185 si varianta asta 2.0 270cp va fi RS1 si astfel nu strica traditia tractiunii quattro pe modelele RS.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru