Audi si-a inaugurat cel mai mare sediu in Londra

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.10.2009
Audi a deschis portile celui mai mare sediu al sau zilele acestea la Londra. Cladirea a costat 45 de milioane de lire si se intinde pe o suprafata de 17.650 de metri patrati.

Inspirati probabil de impresionantul complex BMW World, oficialii Audi au decis construirea unui showroom impresionant in Londra. Potrivit comunicatului oficial, emis de constructorul din Ingolstadt, constructia celebreaza succesul brandului cu "patru cercuri" pe segmentul premium si reprezinta cea mai mare constructie de acest tip pentru Audi.

Cu o suprafata totala de 17.650 de metri patrati, impresionantul showroom a fost inaugurat in prezenta unor personalitati de marca, vedete precum Ronan Keating, Beverley Knight, Davina McCall, Sir Bobby Charlton si Sir Jackie Stewart.

Cladirea cu sapte etaje gazduieste un showroom extins (primele trei niveluri), care poate expune 116 exemplare, o sala de conferinte (ultimele doua niveluri) si un service (primele doua niveluri aflate la subsol), unde exista 32 de bancuri de lucru.

Investitia de 45 de milioane de lire sterline a fost conceputa de arhitectul Wilkinson Eyre, creatorul celebrului Gateshead Millennium Bridge. Influenta celebrului arhitect se resimte la nivelurile de baza ale cladirii, situate sub nivelul raului Tamisa.

Comentarii (1)

  • Audi
    Audi a crescut foarte mult pe piata din Anglia.....era cazul sa faca o chestie de genul asta....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru