Audi TT-RS va primi o cutie cu sapte rapoarte S-Tronic

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.05.2010
Audi a anuntat ca incepand cu toamna acestui an, TT-RS va oferi clientilor sai si optiunea unei cutii automate S-Tronic cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Audi a anuntat ca va oferi fanilor modelului de performanta TT-RS, o noua optiune pentru transmisie, mult mai performanta. Este vorba despre cutia automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte botezata S-Tronic. Aceasta va fi disponibila pe ambele variante de caroserie, coupe si cabrio, din toamna acestui an.

Roadsterul de performanta va reusi astfel sa gestioneze mai bine resursele impresionante de sub capota, 340 de cai putere si 450 de Nm, storsi dintr-un motor cu cinci cilindri de 2.5 litri. Multumita noii cutii S-Tronic, Audi TT-RS va putea fi echipat si cu un sistem Launch Control, care va imbunatati probabil sprintul sportivei de la 0 la 100 de km/h, care, momentan, in varianta cu cutie manuala, se face in 4.6 secunde.

Potrivit oficialilor Audi, noul TT-RS ar urma sa insumeze un procent de 6% din totalul vanzarilor estimate pentru modelul sportiv.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • MDA
    Frate arata ca o buburuza masina asta .
    0 5
  • bravo
    bine ca vor lansa cutia automata
    era nevoie de ea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru