Audi va lansa un nou model sportiv bazat pe conceptul e-tron Spyder

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.10.2010
Un oficial Audi a recunoscut că vom vedea un nou model sportiv în gama constructorului din Ingolstadt, alături de actualele TT şi R8.

Spre bucuria fanilor şi a pasionaţilor auto, Audi a anunţat că gama sa de modele sportive va face loc în perioada următoare unui nou model. După TT şi R8, Audi va da naştere cel mai probabil unei versiuni de serie a modelului e-Tron Spyder.

Afirmaţia a fost făcută de Michael Dick, şeful departamentului de dezvoltare Audi, într-un interviu acordat publicaţiei Auto Motor şi Sport din Germania. Oficialul a declarat că este timpul pentru un nou model sportiv în gama Audi, membrii consiliului de conducere studiind în prezent mai multe produse ce pot fi lansate pe piaţă.

Dick a alimentat speculaţiile presei, afirmând că noul membru al familiei din Ingolstadt va fi inspirat de unul din conceptele expuse anul acesta la saloanele de la Detroit şi Paris. "Pentru a vă putea face o idee despre ceea ce vă pregătim este suficient să urmăriţi conceptele pe care le-am expus anul acesta la Detroit şi Paris. Dintre toate însă, noul e-tron Spyder vă poate oferi cel mai bun indiciu", a concluzionat Michael Dick. 

via | germancarblog

Comentarii (2)

  • Ce model sa mai scoata ma , R8 seamana izbitor cu acest concept. Ce sa mai faca, poate un nou R8, dar toate la timpul lor.
    3 3
  • KristiLewis28
    answer
    Some time ago, I needed to buy a building for my firm but I didn't earn enough cash and couldn't order something. Thank God my mother proposed to try to take the business loans from trustworthy creditors. Therefore, I did so and was happy with my credit loan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru