Audi va vinde noul A1 şi în afara Europei

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.08.2010
Impulsionaţi de cererile mari din afara Europei, şefii Audi au decis să vândă noul A1 şi pe alte pieţe. Iniţial, planul viza doar

Audi a anunţat că nou-lansatul model A1 va fi comercializat şi pe pieţele din afara Europei începând cu 2011, deşi reprezentantul mărcii în segmentul subcompact era destinat în prima fază exclusiv vânzării europene. Excepţiile se numesc China şi SUA, clienţii americani care aşteptau modelul Audi fiind nevoiţi astfel să aştepte cel puţin până la lansarea celei de-a doua generaţii pentru a putea să-şi achiziţioneze un A1.

Motivele pentru care Audi a schimbat politica de comercializare a modelului său se leagă de faptul că numărul clienţilor din toată lumea interesaţi a ajuns la 150.000, "contorul" fiind găzduit de site-ul oficial dedicat modelului german. Pentru a putea face faţă livrărilor, producţia lui A1 va trebui să crească. Planurile iniţiale vizau 100.000 de exemplare A1 produse anual la uzina Audi din Bruxelles.

"Vom mări capacitatea de producţie cu 20%", a declarat într-o conferinţă de presă Peter Schwarzenbauer, directorul de vânzări al mărcii Audi.

În România, Audi A1 poate fi deja comandat, preţurile modelului de oraş pornind de la 16.500 de euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.2 TFSI de 85 de cai putere în varianta de echipare Attraction.

CLICK AICI pentru mai multe detalii despre preţurile, echipările şi datele tehnice ale modelului.

Taguri: Audi, Audi A1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru