Audi: ”Viitoarea generaţie A4 va fi musculoasă şi sportivă”

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.05.2012
Audi promite că în 2014 vom face cunoştinţă cu noua generaţie A4. Modelul va avea un caracter sportiv şi musculos, iar designul va fi mult mai eficient din punct de vedere aerodinamic.

Lupta în segmentul premium se ascute de la an la an. Cu noul BMW Seria 3 pe piaţă, apreciat deja de publicul larg, Audi are nevoie de mutări inteligente pentru a continua să câştige public. Faceliftul suferit de A4 are rolul de a menţine proaspăt modelul de clasă medie până la sosirea noii generaţii, aşteptată la finalul anului 2014.

Urmaşul actualului A4 va fi promotorul unei noi direcţii de design, studiată îndelung de Walter de Silva, axată pe maximizarea caracterului aerodinamic şi, nu în ultimul rând, sportiv. Viitorul A4 va fi aşadar mult mai bine proporţionat, va avea un caracter musculos şi incisiv.

Grila frontală va fi o o marcă nouă pentru modelul din Ingolstadt, urmând să fie mai mult o proiecţie 3D a ideilor noi de design. Informaţiile au fost furnizate chiar de Wolfgang Egger, responsabilul de design Audi, într-un interviu acordat publicaţiei germane Auto, Motor und Sport.

Tot el a recunoscut că odată cu noua generaţie vom vedea pe piaţă şi o versiune hibridă a lui A4, capabilă să garanteze o autonomie pur electrică de cel puţin 50 de kilometri.

Gama va fi completată de o gamă largă de motorizări diesel şi benzină, cu patru şi şase cilindri, evoluţii eficiente ale propulsoarelor actuale. 

via l autoblog

Comentarii (4)

  • totul va fi mai eficient.......mai putin preturile si fiabilitatea...bravo!asteptam.......
    13 13
  • Sa il faca cum vor dar sa nu mai semene asa mult cu A6, 1 mic artificiu cat sa se diferentieze de A6.
    8 1
  • AmdreiRN
    Abureala
    Dar mai fiabil?
    Vor creste garantia?
    Mai putine piese chinezesti?
    5 2
  • vreau audi tt cu 4 usi,va arata ca lamborghini si mai ieftin.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru