Austriecii au tunat Audi S3

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.11.2007
In versiunea tunata de O.CT Tuning, Audi S3 ajunge la 328 CP si 425 Nm, avand viteza maxima de 265 km/h.

Esential

265 de cai putere are modelul Audi S3 cu motor supraalimentat.
328 de cai putere are modelul Audi S3 imbunatatit de tunerii de la O.CT Tuning.

Cu un pachet de putere care consta in 265 de cai si un cuplu maxim de 350 Nm Audi S3 nu pare un model care sa aiba nevoie de imbunatiri, judecand si dupa dimensiunile sale.

Acest lucru nu i-a impresionat pe austriecii de la O.CT Tuning, care au ridicat bariera performantei hatchback-ului supraalimentat.

Imbunatirile aduse la motorul supraalimentat au dus la cifre care merita consemnate: 328 CP si 425 Nm. O.CT Tuning a implementat pe motorul Audi un convertor catalitic, construit de HJS, un sistem de evacuare sportiv care beneficiaza de o valva speciala, o noua priza de aer si un nou intercooler.

Audi S3 tunat de austrieci beneficiaza de performante semnificative: 5.7 secunde acceleratia de la 0 la 100 km/h si viteza maxima de 265 km/h. Alte modificari elaborate de O.CT Tuning au fost facute la nivelul suspensiilor si a jantelor, disponibile in varinata de 19 inch.

Optional, austriecii ofera posibilitatea clinetilor sa aleaga carcasa de motor si prize de aer din fibra de carbon.

Taguri: Audi, S3

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru