Comentarii (13)

  • Bine ca de data asta n-o castigat Duster, Hyundai sau alte chinezarii.
    11 36
  • hmm
    Pacat ca nu se comercializeaza Nissan Patrol in Romania... Situatia ar fi stat altfel... Oricum, niciuna din masinile astea nu-si merita premiul.
    27 15
  • Din doi, trei ati mai ramas?...
    Cam trasa de par competitia asta... Adunand doate SUVurile, Crossover-urile si PickUp-urile disponibile pe piata din Romania, doar 18 au iesit?... Ma cam indoiesc... Sa aduni doar o parte si dintre cei "chemati" sa desemnezi reprezentanti si peste cei care nu s-au "prezentat"... Scuzati-mi comparatia, sunt curios daca o sa-mi stergeti comentariul, dar cam asa e si Basescu presedinte peste 55% dintre cei 20% care s-au prezentat la vot... :) Cam asa sunt si modelele de mai sus "miss-uri"... :)
    13 3
  • CEL MAI 4X4 VARDIE AL ANULUI
    da, un concurs in fata caruia pot sa arat un deget.

    da, un Vardie in fata caruia banii ii numara pe toate degetele de la o mana.

    da, prostii au venit la testat, mustaciosul a incasat banii.

    da, prostii au luat si ei o masa la Ramada.

    da, sa spun cine a fost in juriu?

    da, unii avea deja rezultatul in minte.
    23 3
  • CR-V
    Honda CR-V pe unde e ???
    4 9
  • *****
    singurul care isi merita premiul e Land Rover Discovery...restul e imagine
    8 2
  • Rodallega
    Navara? Hilux? Land Cruiser? Ridgeline?
    Mi-e tare greu sa cred ca Navara e mai slaba ca pick-up decat Amarok. Sa zicem...interiorul e mai reusit la Amarok dar ca posibilitati de pick-up nu m-as incurca cu un VW. Iar Range Rover mai bun decat un Toyota Land Cruiser (nu ca imi place mie Toyota sau Nissan dar totusi....performantele lor off-road trebuie recunoscute) Range Rover e o varianta soft / de fitze a unui Land Cruiser. E luxos, are gagdeturi super interesante, calitatea este la cel mai inalt nivel.....dar ca offroad......nu cred. Toyota Hilux a participat la sectiunea pick-up? Honda Ridgeline?(asta nu cred ca din cate stiu nu se comercializeaza in Romania)...Honda CR-V e cam slabutza fata de concurenta din categoria ei......daca ar fi avut SH-AWD si ceva sisteme de offroad serioase atunci ar fi contat.
    13 3
  • Emanuel Nastasa
    Volvo???
    Hai sa fim seriosi, asta e chiar pe fata. Nu am testat inca X3-ul, dar pe bune? Sincer, imi place cum arata XC60, dar nu e cel mai 4x4... Nu cumva Vardie conduce unul?
    4 2
  • cel mai 4x4
    pentru domnul Nastasa.
    Ati vazut ca ati ghicit cine ce conduce?
    ordinea de la SUV-urile premium pe bune ar fi X3, GLK sau Q5 si XC60. la concursul asta e numai cacialma
    1 4
  • Emanuel Nastasa
    @zorro
    Banuiam ca aceasta e ordinea, dar asta nu scuza faptul ca se ofera astfel de premii unor masini care nu merita. In curand vor aparea si reclamele de genul "cel mai 4x4 SUV premium" si vor fi destui care vor lua de buna sintagma. Mor de curiozitate cine sunt ceilalti jurnalisti ai juriului, pentru ca ma indoiesc de faptul ca oricare din redactorii Automarket ar fi participat ar fi avut o parere partinitoare conform directivelor...
    1 1
  • Concursuri in Romania
    Nu ma surprind aceste clasamente si sunt convins ca in Romania majoritatea concursurilor de acest gen sunt aranjate. Cu toate astea din punctul meu de vedere daca ar fi participat si Toyota Rav 4 si Landcruiser ele ar fi castigat. La categoria SUV premium, consider ca Volvo este peste Audi Q5, Bmw X3 si Mercedes GLK. Daca manelistii din Romania, care nu au auzit de Volvo sau Toyota, ar fi calatorit mai mult in partea vestica a Europei decat prin Italia si Spania, ar fi vazut destul de multe Volvo si Toyota ruland prin Germania. Deci Toyota si Volvo sunt niste marci care vor fi cumparate de o anumita categorie de persoane si ma indoiesc ca se vor auzi in ele manele. Din pacate la noi in Romania, educatia inca lasa mult de dorit si orice taran va prefera o masina cu multi cai putere (VW, BMW, AUDI) ca sa fie primul la plecarea de la semafor, in loc de o masina sigura gen Volvo.
    2 0
  • florin
    Eiiii, reclamă mascată.
    Eu bat pe Swotti,ADAC și Autobeef și vedeți comparații istețe,interesante.Îmi plac pentru că sunt la obiect și fac media celor citite.
    1 0
  • Ce traseu
    Ce traseu off road . Pe traseu de ăla merg cu dacia cu cu garda la sol modificată cum se umblă la pădure in HR . dacă vreti traseu off road mergeţi la munte la pădure unde îi glod , si apoi rămîi înpotmolit si plîngi lîngă un suv de zeci de mi de euro .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru