Automarket a testat Skoda Octavia Scout

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Skoda Octavia Scout este solutia cehilor pentru cei care vor sa experimenteze mediul off-road impreuna cu familia.

Skoda a incercat sa exploateze cum a putut mai bine segmentul modelelor off-road de mici dimensiuni, care pot impresiona prin comportament atat pe sosea cat si pe teren accidentat. Asa a luat nastere Octavia Scout, o versiune off-road a break-ului atat de popular in Romania.

Ce aduce in plus Octavia Scout? Suspensii mai confortabile, o garda la sol mai mare, o tractiune 4X4 permanenta si o calitate mai buna a materialelor folosite la interior.

Automarket a testat zilele acestea versiunea diesel de 2.0 litri 140 de cai putere, care se descurca extrem de bine in off-road multumita cuplului motor mai mult decat suficient: 320 de Nm. Scout-ul a dovedit ca poate face fata unui drum de autostrada si unui teren accidentat cu multe capcane, laudandu-se la final cu valori foarte bune ale consumului.

Mai multe informatii, impresii si imagini despre Skoda Octavia Scout gasiti in sectiunea test-drive.

Comentarii (3)

  • george
    MASINA PERFECTA
    pentru Rumanica...
    0 0
  • o fi da....
    e calumea masina acum as da banu pe ea, dar pretul......(dincolo era mai ieftin),am auzit ca ar folosi elemente de la audi allroad.Chiar ma gandeam daca o avea succes si vad ca usor se unple romanica de ele.
    0 0
  • DALIBOR GANTERA
    MOTORUL DE 140 DE CAI (TDI)ESTE MIC PENTRU CAROSERIA DE LA MODELUL SCOUT.CU PATRU PERSOANE LA BORD SI UN PORTBAGAJ PE JUMATATE PLIN,ELASTICITATEA MOTORULUI IN TREPTELE A IV-A SI A V-A ESTE SLABA IN MOMENTUL IN CARE AI NEVOIE DE O DEPASIRE MAI RAPIDA SAU IN ZONELE MONTANE UNDE TREBUIE TOT TIMPUL SA COBORI O TREAPTA DE VITEZA CA SA FI MAI TOT TIMPUL IN TURATII MAI MARI SI SA INTRII IN "ZONA TURBO"DACA AI NEVOIE DE UN SURPLUS DE PUTERE.ASTA DACA MASINA ESTE INCARCATA,DACA NU ATUNCI E MAI BINE.CU MOTORUL DE 170 DE CAI SE REZOLVAU ACESTE PROBLEME.CAT DESPRE FIABILITATE,AM UN COLEG DE SERVICI CARE A LUCRAT LA REPREZENTANTA SKODA SI MI-A ZIS CA AU AVUT TOT FELUL DE PROBLEME DE FIABILITATE:DISC DE FRANA CRAPAT LA 6.000KM.,SISTEME ELECTRICE SUPRAINCALZITE,SISTEME DE CLIMA DEFECTE,BUTOANE CARE SE BLOCAU,ETC.UNUL A CUMPARAT 4 OCTAVIA SI DUPA 2 SAPTAMANI SA INTORS LA SERVICE CU DOUA DINTRE ELE.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru