Automarket va fi la Pirelli Rally Show!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 29.10.2007
Automarket va transmite live de la Sibiu cel mai mare show de automobilism din Romania.

Automarket va fi prezenta la cursa campionilor romani, o competitie de motorsport organizata la Sibiu sub numele de Pirelli Rally Show. Pirelli Rally Show va gazdui la start toti pilotii si copilotii din Campionatul de Raliuri al Romaniei. Masinile participante trebuie sa fie de grupa N 4 (+2,0) si sa dispuna de tractiune integrala. De la eveniment nu puteau lipsi pilotii momentului in Romania. Este vorba de noul campion national de raliuri, Dan Girtofan, si de senzatia romaneasca din WRC, Caludiu David, proaspat intors din Japonia cu un loc 12 in Raliul acestei tari.

                                                             

 

REGULAMENT DE CONCURS

Echipajul care participa la cursa trebuie sa cuprinda doua persoane. Neexistand "Carnet de bord” si control orar concurentii vor fi instiintati asupra ordinii de START de catre OFICIALI, in scris sau prin statia de amplificare.

FOARTE IMPORTANT - Pentru o buna desfasurare a competitiei echipajele care urmeaza sa ia startul in mansa de concurs trebuie sa fie prezente la iesirea din Parcul de Service pregatiti de concurs in momentul in care perechea anterioara a luat startul. Pentru cazuri exceptionale cu acordul organizatorului se poate modifica ordinea de start pentru o pereche de concurenti dar numai o singura data, pe parcursul intregii curse.

Organizatorii pot efectua in timpul pauzelor si la sfarsitul concursului numai cu acordul pilotilor sau la propunerea acestora diferite intreceri intre acestia. Organizatorii pot prevedea dupa o consultare prealabila a concurentilor modificarea regulamentului, numai in sensul atingerii obiectivului, acela de SHOW, si de siguranta (SECURITATE).

Recunoasterile : Se vor efectua intre orele 09:00 – 10:00 la liber, numai pe directia de concurs, cu viteza maxima de 20 km/h. Se interzice oprirea pe traseu.

Competitia : La ora 10:15 fiecare participant va trage la sorti numarul de concurs, imperecherea facandu-se astfel : nr.1 cu nr.2, nr.3 cu nr.4 etc. La ora 10:30 va lua startul prima pereche formata din nr.1 cu nr.2 In cazul in care numarul de participanti este impar se va alege de catre organizatori o pereche dintre ceilalti concurenti, care nu va fi cronometrata oficial.

PRIMA RUNDA

Toate perechile vor efectua :

-3 manse complete in cazul in care sunt maxim 20 de echipaje inscrise

-2 manse complete in cazul in care sunt peste 20 de echipaje inscrise Mansele nu vor fi consecutive, se va lua in considerare cel mai bun timp din cele 3 sau 2 manse.

La sfarsitul primei runde se intocmeste un clasament general, primii opt clasati calificandu-se in runda a doua.

RUNDA A DOUA – Sferturi de finala

Primii 8 clasati se vor imparti in 4 perechi, primul clasat cu cel de al doilea, al treilea cu al patrulea, ect..

Fiecare pereche va efectua 2 manse complete, nu consecutive, luindu-se in considerare cel mai bun timp. La sfarsitul rundei se va intocmi un clasament general, primii patru clasati calificandu-se in runda a treia.

RUNDA A TREIA– Semifinale

Imperecherea se va face astfel :

Locul 1 cu locul 4

Locul 2 cu locul 3

Se vor parcurge trei manse complete, nu consecutive, invingatorul fiind cel care castiga doua manse din trei. Invingatorii din semifinale se vor califica in FINALA MARE iar invinsii in FINALA MICA.

In prima mansa din semifinale pilotii vor evolua pe masini Dacia Logan puse la dispozitie de organizator. In a doua mansa din semifinale pilotii vor evolua pe masini Citroen C2R2 puse la dispozitie de organizator. In cea de a treia mansa din semifinale pilotii vor evolua pe masinile cu care au participat in runda I si in runda II (masina N4 (+2,0) .

FINALA MICA (LOCUL 3-4)

Invinsii din semifinale vor parcurge trei manse complete, invingatorul fiind cel care castiga doua manse din trei.  

FINALA MARE (LOCUL 1-2) Invingatorii din semifinale vor parcurge trei manse complete, invingatorul fiind cel care castiga doua manse din trei.  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru