Interviu cu castigatorul Pirelli Rally Show

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.11.2007
Jarkko Miettinen, castigatorul Pirelli Rally Show 2007, a stat de vorba cu echipa Automarket. Iata impresiile finlandezului!

Jarkko Miettinen a alergat la Pirelli Rally Show pentru a doua oara pe pamant romanesc. Chiar daca nu a fost obisnuit cu Dacia Logan sau Citroen C2 R2, Miettinen a reusit sa castige competitia in detrimentul mult mai adaptatilor piloti romani.

Automarket: Ce ne poti spune despre confruntarea de astazi?

Jarkko Miettinen: A fost o competitie stransa, cu multi piloti buni, obisnuiti cu astfel de traseu. Despre evolutia mea nu pot spune decat ca am avut o masina noua cu care nu am fost foarte obisnuit, de aceea mi-a luat mai mult timp sa ma acomodez. Se pare insa ca pana spre finalul rundei a treia m-am adaptat suficient de bine pentru a intrat in primii opt.

A: Cum te-ai simtit la volanul Daciei Logan?

J. M.: Este o experienta noua, pot spune ca Logan este o masina standard, simpla, rudimentara. Nu trebuie decat sa te concentrezi asupra schimbarii treptelor si a acceleratiei.

A: Dar despre micul Citroen C2 R2 ce ne poti spune? Ce impresie ti-a facut?

J. M.: Impresiile sunt bune. Nu am mai condus prea mult pe o cutie secventiala pana in prezent dar tot ce pot spune este ca C2 R2 este o masina de cursa in toata puterea cuvantului, greu de condus dar foarte placuta.

A: Crezi ca daca Tempestini ar fi egalat situatia in confruntarea dedicata Citroen-ului C2 R2, ai mai fi castigat in finala?

J. M.: Da cred ca am fi castigat pentru ca am reusit sa obtinem niste setari foarte bune pentru Mitsubishi-ul prietenului meu. La inceput nu au fost setarile mele dar pe parcursul cursei ne-am adaptat si ma simteam foarte bine in habitaclu.

A: Veti mai concura si la editia de anul viitor?

J. M.: Vom incerca sa revenim aici la Sibiu si bineinteles sa castigam iarasi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru