Interviu cu actualul campion national de raliuri

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.11.2007
Dan Girtofan nu putea sa lipseasca de la Pirelli Rally Show, unde a alergat alaturi de Corina Danila.

Dan Girtofan, actualul campion national de raliuri, nu a reusit multe la editia de anul acesta a Pirelli Rally Show, dar a facut spectacol. Omul Girtofan s-a  dovedit la fel de spectaculos si in interviul dat in exclusivitate pentru Automarket. Pentru ca participarea lui la Sibiu sa fie mai interactiva, Girtofan a ales-o in postura de copilot pe vedeta TV Corina Danila.

Automarket: Cum vi s-a parut editia de anul acesta a Pirelli Rally Show?

Dan Girtofan: Eu am venit anul acesta special pentru spectacol, nu am avut ambitii. Am avut-o invitata pe Corina Danila special pentru evenimentul asta. Am urmarit sa atragem publicul si sa-i oferim si ei o experienta reala pe circuit. A fost langa mine in masina pe tot parcursul competitiei si chiar a fost un copilot bun. Mi-a si dictat pe parcursul intrecerii. Despre competitie nu pot sa spun decat ca vremea nefavorabila a stricat planurile tuturor pilotilor, pentru ca daca suprafata de concurs ar fi fost mai uscata am fi asistat la mai multa viteza si la mai mult spectacol.

A: Cum a fost finalul Campionatului national de Raliuri? Va asteptati sa castigati, dupa un final atat de tensionat?

D.G.: Am crezut in fortele noastre, evident ca am avut nevoie de putina sansa si ea a venit.  Cu toate problemele pe care le-am avut am cautat victoria. Oricum este un titlu muncit, poate cel mai muncit titlu din cariera mea.

A: Cum v-ati pregatit pentru campionatul de anul viitor?

D.G.: Deocamdata nu pot spune prea multe lucruri, cel mai probabil vom ramane fideli marcii Subaru. Vom pleca sa aparam titlul insa nu stim exact cu cine ne vom bate pentru el. Depinde in mare parte de ce vor pregati si ceilalti piloti, de masinile cu care vor alerga. Tot ce pot sa va spun este ca viitoarea editie a Campionatului National de Raliu va evolua in bine si va fi mult mai greu ca anul acesta.

A: Cu care dintre piloti, dintre rivali, sunteti cel mai bun prieten? Cu care va intelegeti cel mai bine?

Avem o relatie buna intre noi toti. Asta face diferenta intre alte sporturi si automobilismul, care este de fapt o familie mare.

Suntem rivali pe probele speciale in schimb eu vreau sa cred ca am prieteni printre piloti, nu ne uitam urat nu ne vorbim urat, ne sfatuim. Vreau sa cred ca am cativa prieteni printre concurenti.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru