Bayern Munchen si Audi, brat la brat in 2008-2009

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 30.07.2008
Audi si echipa germana Bayern Munchen au pus la punct al saptelea al consecutiv de colaborare.

Esential

2002 este sezonul in care a inceput colaborarea dintre Audi si Bayern Munchen.

Audi si bavarezii de la Bayern Munchen au pus la punct un nou sezon de colaborare, jucatorii echipei germane urmand sa conduca timp de un an, ca masini de serviciu, modelele constructorului din Ingolstadt. Este cel de-al saptelea sezon in care cele doua branduri germane se promoveaza reciproc.

Ca de obicei, jucatorii lui Bayern Munchen si-au ales ca masini de serviciu cele mai sportive modele ale celor de la Audi, toate exemplarele alese urmand sa beneficieze de sistemul de tractiune integrala quattro. Modelul preferat de bavarezi a fost S5, versiunea de 354 de cai a coupe-ului german fiind aleasa de cinci jucatori ai echipei germane. In schimb, noul antrenor al celor de la Bayern Munchen, fosta glorie germana Jurgen Klinsmann, si-a ales un Q7 de 4.2 litri diesel.

"Suntem foarte multumiti ca suntem din nou alaturi de cea mai titrata echipa de club din Germania. Asteptam o serie de meciuri incredibile si asteptam ca Bayern sa inceapa un sezon plin de succese si victorii", a afirmat Rupert Stadler, seful Consiliului de Administratie al Audi AG, in cadrulevenimentului oficial care s-a desfasurat ieri la Ingolstadt.

via | Automobilesreview

Taguri: Audi

Comentarii (2)

  • lapusneanu
    Audi S5
    majoritatea au ales Audi S5! - nu au deloc gusturi rele.
    0 0
  • Crysty
    Audi
    La club conduc Audi si la nationala Mercedes Benz ! Normal trebuie sa faca impresie buna cand se intalnesc cu alte tari !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru