B&B a modificat noul Audi A4

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.03.2009
Tunerul german B&B a creat un pachet pentru imbunatatirea performantelor noului Audi A4.

Tunerii germani de la B&B, specializati in modificarea modelelor Volkswagen si Audi, au modificat noul Audi A4. Propulsorul 3.0 TDI a primit un plus de putere ce il duce la 325 CP si 640 Nm.

Motorul poate fi modificat in doua trepte entry-level, prima treapta marind puterea la 280 CP si 585 Nm, pe cand cea de-a doua treapta mareste puterea la 300 CP si 600 Nm. Pretul unui asemenea pachet incepe de la 1.198 euro. Puterea suplimentara a acestui propulsor este obtinuta cu ajutorul unei noi turbine si prin optimizarea traseului de aer dintre turbina si intercooler, precum si adaptarea electronicii motorului si optimizarea cursului de aer.

Inginerii germani de la B&B au modificat si motorul de 170 CP al lui Audi A4. Acest propulsor poate fi modificat in doua trepte, prima marind puterea la 200 CP si 400 Nm, pe cand cea de-a doua etapa de modificari dezvolta 220 CP si 420 Nm dintr-un motor de 2.0 litri. Pe langa acest propulsor, inginerii B&B pot modifica si motorul TDI entry-level de 2.0 litri si unitatea TFSI de 1.8 litri contra sumei de 998 euro.

B&B ofera si un pachet de suspensii pentru noul A4 care imbunateste manevrabilitatea acestui model in timp ce micsoreaza ruliul caroseriei. Acest pachet de suspensii este disponibil in doua versiuni, comfort si sport. Ambele versiuni micsoreaza garda la sol a lui A4 cu pana la 40 milimetri. Pentru cei care doresc stabilitate suplimentara la viteze mari, B&B a creat un set nou de jante pentru A4, care sunt disponibile si pe 20 inch, avand latimea de 9 inch. Un set de jante B&B de 20 inch pentru Audi A4 costa 3.998 euro.

Via | AutomobilesReview

Taguri: A4, Audi, B&B, TDI, TFSI

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru