Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Bentley Bentayga este numele primului SUV din gama constructorului britanic de lux

Publicat Marti, 13.01.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Bentley Bentayga este numele primului SUV din gama constructorului britanic de lux - Poza 1
Bentley a anunţat oficial numele viitorului său SUV. Acetsa se va numi Bentayga şi va combina luxul specific Bentley cu performanţele off-road.

Nu numai Jaguar s-a folosit de ediţia din acest an a Salonului Auto de la Detroit pentru a anunţa numele primului său SUV din istorie. Un alt constructor britanic a luat aceeaşi decizie, privind acelaşi tip de maşină.

Este vorba despre Bentley, care a anunţat ieri numele viitorului său SUV, primul model de acest gen din istoria constructorului de lux. SUV-ul se va numi Bentayga şi este descris de creatorul său ca fiind un model capabil să redefinească segmentul, combinând luxul modern britanic cu performanţa off-road.


Pentru a susţine această afirmaţie, Bentley a şi dezvăluit ieri un teaser cu o probă de forţă a viitorului Bentayga pe dune de nisip. O serie de informaţii preliminare anunţă că SUV-ul va avea parte de o parte frontală inspirată de modelul Continental, de pasaje ale roţilor mai largi, de un eleron montat pe hayon şi de un sistem de evacuare dublu.

Urmareste Automarket
Interiorul va beneficia de un instrumentar de bord digital şi de materiale de înaltă calitate, inclusiv inserţii metalice.

Wolfgang Durheimer, preşedintele Bentley, a explicat şi alegerea numelui noului SUV: „Bentayga este o titulatură care reflectă perfect ceea ce ştim noi că SUV-ul nostru va face mai bine decât oricine – va combina luxul auto cu performanţe excepţionale pentru a duce experienţa Bentley în zone complet noi”.


Comentarii (1)

  • O mica corectare:
    "Acetsa se va numi Bentayga."
    Nu-i bai, se corecteaza usor.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru