Bentley Continental GT oferă pachetul Mulliner pentru pretenţioşi

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.06.2011
Bentley Continental Gt poate fi comandat împreună cu pachetul Mulliner de către clienţii care vor să deţină un GT cu spirit sportiv şi atent personalizat.

Esential

318 km/h este viteza maximă a coupe-ului Bentley Continental GT.

Pentru cei care nu se mulţumesc cu un simplu Bentley, fie el şi Continental GT, constructorul britanic oferă un pachet special de personalizare, botezat Mulliner. Lista de accesorii creată de specialiştii Bentley include o serie de elemente noi pentru look-ul exterior.

Partea frontală a primit o grilă nou şi o extensie pentru spoiler, lateralul se bucură acum de fante de aerisire, iar posteriorul este încadrat de un difuzor nou, din fibră de carbon, care înglobează ţevile de eşapament. Clienţii pot opta şi pentru alte accesorii din fibră de carbon (carcase pentru oglinzile laterale şi un eleron), precum şi pentru un set de jante de 21 de inch cu şapte spiţe.

"Pachetul Mulliner, cu liniile sale agresive şi finisajele din fibră de carbon, subliniază, dacă mai era nevoie, spiritul extrovertit şi exclusivist al coupe-ului nostru. Accesoriile reuşesc să ofere o imagine personalizată şi o interpretare sportivă a luxului unui adevărat GT", a declarat Raul Pires, director de design exterior în cadrul Bentley.

Bentley Continental GT este pus în mişcare de un motor W12 bi-turbo de 6.0 litri, capabil să ofere 567 de cai putere, controlaţi de o cutie automată cu şase rapoarte, de provenienţă ZF.

Resursele îi permit să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 4.4 secunde şi să atingă o viteză maximă de 318 km/h.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Pretentiosi...
    Cand ma gandesc ca exista oameni pentru care Bentley Continental GT "de baza" este prea banal... :(
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru