Bentley Continental GT primeşte un facelift la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.08.2010
Bentley va dezvălui la Salonul Auto de la Paris o versiune restilizată a actualului Continental GT, anunţată de un video, care trece în revistă principalele modificări.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la Paris, tot mai mulţi constructori dezvăluie din surprizele ce vor fi expuse în toamnă. Bentley este unul dintre ei, constructorul din Crewe plănuind să prezinte la standul său parizian faceliftul lui Continental GT.

Modelul de lux este deja anticipat de un teaser video, care trece subtil în revistă modificările suferite odată cu procesul de restilizare. Imaginile spion surprinse în ultimele luni confirmă îmbunătăţirile pe care le va primi poate cel mai de succes model al britanicilor.

La nivel exterior, noul Continental GT facelift va adopta o nouă poziţionare a blocurilor optice rotunde, noi lumini LED, o grilă frontală nouă şi spoilere uşor restilizate. Nici interiorul nu va fi ocolit, Bentley urmând să desăvârşească ceea ce putea fi considerat şi înainte o definiţie a luxului.

Despre îmbunătăţirile propulsorului nu se cunosc momentan informaţii, dar ne putem aştepta la reducerea consumului şi a emisiilor.

via | leblogauto

Comentarii (3)

  • Il taranesc si pe asta cu leduri. Pamantu , taranu si ledu.
    5 1
  • gabi_o
    Atacul led-urilor!
    Led-urile astea au cam inceput sa-mi zgarie retina.
    3 2
  • led for president
    sa traiasca leduuuuuuuuuuu Si la mai mare!!!!
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru