Bentley Continental GT, tunat de japonezi si britanici

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.07.2008
Japonezii de la Wald International si britanicii de la Project Kahn au pregatit noi accesorii pentru Continental GT.

Bentley Continental GT a constituit intodeauna o provocare pentru marile case de tuning, fie ca a fost vorba de versiunea standard sau de cea Speed, lansata in toamna anului trecut la Frankfurt.

Cele mai noi reinterpretari ale limuzinei sportive apartin japonezilor de la Wald International si nemtilor de la Project Kahn.

Asiaticii au propus un bodykit mult mai agresiv care se axeaza in primul rand pe modificarea radicala a exteriorului. Kitul exterior include printre altele un spoiler fata redesenat cu prize mari de aer, praguri laterale, si un deflector integrat in spoilerul posterior.

Pachetul este completat de eleronul montat pe portbagaj si jantele unice, create special pentru tuningul acestui model. Pachetul pregatit de Wald International nu a fost inca lansat pe piata, insa japonezii spera sa il poata oferi publicului spre sfarsitul acestui an.

De cealalta parte, nemtii de la Project Kahn au pregatit un pachet de accesorii care imbunatatesc aspectul modelului Bentley Continental GTS, personalizat de ei cu ceva timp in urma.

Practic noul body kit, botezat Black Edition, vine ca o completare, oferind un look mai agresiv si mai atragator.

Vopseaua neagra de la exterior este "asortata" perfect cu o extensie pentru spoilerul fata, redesenat si el de inginerii germani, cu pragurile laterale si cu deflectorul integrat in spoilerul posterior. Jantele de 22 de inch Silver Mist completeaza aspectul complet nou.

La interior, clientii primesc piele de cea mai buna calitate si un volan cu insertii din fibra de carbon. Sistemul de evacuare standard a fost si el inlocuit cu unul de performanta care ajute motorul W12 sa respire mai bine si sa sune mai agresiv. Kitul vine si cu o optiune de coborare a garzii la sol cu 20 de mm.

Spre deosebire de kitul japonezilor de la Wald, Project Kahn ofera deja acest bodykit pentru cei care sunt nemultumiti de aspectul Bentley-ului din propriul garaj.

via | MotorAuthority

Comentarii (3)

  • Fan Bentley Continental GT
    Doar body kit?...
    0 0
  • ...
    ce sa-i mai faci la W12-le ala?....
    0 0
  • silviana
    masina
    e tare rau masina vr si eu una are si mutu bentley
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru