Bentley lansează ediţia Series 51 pentru Continental Flying Spur

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.11.2010
Bentley a anunţat introducerea unei noi ediţii speciale Series 51 pentru modelul Continental Flying Spur. Odată cu aceasta va fi oferit şi un nou sistem multimedia cu ecran de 8 inch.

Bentley continuă să menţină treaz interesul clienţilor săi cu o nouă ediţie specială, botezată Series 51, disponibilă de această dată pe modelul Continental Flying Spur şi pe extensia de performanţă a acestuia, botezată Speed.

La nivel exterior, versiunea vine cu jante de 19 inch din aliaj, cu design aparte şi finisaj opac, cu o grilă frontală cromată şi cu posibilitatea de a alege etrierele sistemului de frânare în culoarea albastră. Interiorul poate fi atent personalizat, notele individuale urmând să fie date de esenţa de lemn folosită la interior şi chiar de scaunul pentru copil îmbrăcat în piele fină şi cusut manual.

Odată cu introducerea ediţiei limitate Series 51, Bentley oferă în interiorul întregii game Flying Spur, precum şi pe versiunile Supersports un nou sistem multimedia, cu ecran tactil de 8 inch, echipat cu un hard-disk de 30 GB. Ediţia specială Flying Spur Series 51 va fi disponibilă în showroom-urile Bentley începând cu luna martie a anului viitor.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru