Bentley va crea mai multe ediţii speciale ale lui Continental GT

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.10.2010
Bentley va dezvolta o versiune a noului Continental GT care se va lupta cu Porsche 911. Pe lângă aceasta vor veni multe alte ediţii speciale ale noului model din Crewe.

Noua generaţie a lui Bentley Continental GT va avea mai multe ediţii speciale decât a avut actuala generaţie a modelului britanic. Producătorul din Crewe intenţionează să facă acest pas pentru a creşte baza de clienţi şi a ridica numărul total de unităţi Continental GT vândute. Ţinta finală este de a împărţi volumul de vânzări pe întreaga durată de viaţă a modelului, pentru a asigura o producţie omogenă, fără salturi sau scăderi. Acest lucru le-ar permite celor de la Bentley să abordeze un program optim şi să nu aibă nevoie să opereze concedieri sau să facă angajări.

Toate fluctuaţiile în vânzări şi producţie vor trebui să fie cât mai line, pentru a obţine rezultatul scontat de englezi. Pe viitor, va exista o versiune a lui Continental GT care se va lupta cu versiunile speciale ale lui Porsche 911. Decizia mărcii britanice este puţin ciudată, din moment ce ambele mărci stau sub acoperişul concernului Volkswagen şi concurenţa între acestea este un lucru de evitat.

Spre deosebire de situaţia mărcilor Volkswagen şi Skoda, Bentley nu are cum să canibalizeze modelele Porsche.

Noul Bentley Continental GT va fi mai scump decât actualul model şi va avea o nouă motorizare. Unitatea va fi un V8 cu injecţie directă de provenienţă Audi, iar acesta va avea o cilindree de 4.0 litri şi va fi supraalimentat cu două turbine. Ambele motorizări vor fi alimentate cu benzină, existând şanse ca inginerii Bentley să ofere şi o versiune flex-fuel.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • ...si totusi prea multe....e o masina data naibii de faina dar totusi se cade macar un concept la...orizont...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru