Bine ati venit pe noul Automarket.ro!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.12.2008
Incepand de astazi, Automarket.ro are o noua fata. Una mai usor de utilizat, mai logica si mult mai prietenoasa.

Esential

8 luni a durat proiectarea si dezvoltarea noului Automarket.ro
32 de luni este varsta actuala a celui mai modern portal auto din Romania.

Dupa aproape trei ani de la lansare, ciclul vietii Automarket.ro se schimba. Incepand cu 8 decembrie 2008, Automarket isi schimba fata, urmarind tendintele moderne din domeniu si abordand o noua linie stilistica si editoriala.

Designerii, programatorii si echipa editoriala Automarket au urmarit sa creeze un portal auto adevarat, in care informatiile se gasesc usor, fotografiile (de acum in rezolutie mare) sunt la indemana vizitaatorului iar conceptul de "site" devine unul trecut. Practic, Automarket.ro devine astazi prima publicatie auto moderna din Romania.

Faceliftul Automarket - care in esenta este de fapt sublinierea unei noi generatii - a atins toate sectiunile importante ale portalului nostru. Sectiunile de stiri si de test drive - cei mai importanti piloni editoriali - au suferit schimbari majore. Una dintre cele mai interesante abordari diferite se regaseste la nivelul galeriilor foto, unde userii vor vedea de acum ultimele modele aparute in lume in versiune hi-res. 

Sectiunile practice ale Automarket.ro, Masini Noi si Anunturi Auto, au trecut si ele printr-o restilizare adanca. De altfel, cea mai mare diferenta fata de vechiul Automarket poate fi sesizata chiar in sectiunea de Masini Noi, acolo unde fiecare user isi va putea face o idee despre toate modelele existente la vanzare pe piata din Romania si va putea analiza in detaliu optionalele si preturile acestora pentru fiecare versiune de echipare si motorizare a fiecarui model. Am regandit complet Comparatia, astfel ca, in momentul in care nu va veti putea decide in privinta unei versiuni anum, veti putea sa faceti o paralela completa si imediata cu alte optiuni interesante.

Anunturile Auto si Blogurile Automarket sunt de asemenea regandite profund, sectiunea destinata blogurilor fiind acum mai calda si reusind sa va faca cunostinta cu oamenii care stau in spatele acestui portal.

Evident, nu totul e perfect, astfel ca va voi ruga ca in urmatoarea perioada sa ne ajutati chiar cu sugestii si reclamatii legate de desfasurarea ostilitatilor pe noul Automarket.ro. Asta pentru ca, asa cum se intampla de obicei in online, vor exista mici erori, ele urmand insa sa se indrepte in cel mai scurt timp.

Surprizele nu se vor termina insa aici. Peste foarte putine zile veti avea la dispozitie un tool extrem de util in aceasta perioada a anului, pe care nimeni din presa online mondiala nu l-a mai dezvoltat pana astazi. Iar dezvoltarea sectiunilor Utile va continua.

Le multumesc personal tuturor celor implicati in dezvoltarea noului Automarket, de la Nicolae Ibanescu, omul care a creat noile linii de design, pana la Mihai Bucse, Daniel Cute-Petric si Bogdan Bezuz, cei trei oameni care au realizat si coordonat programarea. Si tuturor celorlalti care si-au mancat zilele pentru a ajunge la nivelul doi: Ionut, Elena, Angi, Alex, Adrian, si asa mai departe.

Dupa doi ani si noua luni de Automarket.ro, dupa opt luni de munca la noul Automarket.ro, va urez o vizita cat mai placuta si utila pe noul nostru portal. Sa fie intr-un ceas bun!

Comentarii (5)

  • Bravo...
    Felicitari. Sper ca oata cu pretentia ca sunteti o publicatie auto profesionista veti deveni si voi jurnalisti auto profesionisti. Ar fi un mare castig si pentru voi si pentru noi cei care va citim. Totusi, cred ca mai aveti de lucrat...
    Succes!
    0 0
  • site nou
    "Incepand de astazi, Automarket.ro are o noua fata. Una mai usor de utilizat, mai logica si mult mai prietenoasa."

    asa credeti voi!
    0 0
  • IDEM
    ARE DREPTATE IONUT. V-ATI GANDIT MULT PANA LE-ATI AMETIT ASA?
    0 0
  • Mircea
    noul site
    Salutare. Astept probleme punctuale. Ce ati gasit inainte pe site si nu gasiti acum? :) Mie unul mi se pare ca toate-s puse la locul lor. SI puse bine.
    0 0
  • cressty
    imi palce
    as vrea pe viitor sa dati mai multe stiri din DTM.multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru