"Black Beauty" in versiune americana

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.12.2008
Americanii de la Elite Carbon au pregatit un pachet de accesorii estetice si mecanice pentru Maserati GranTurismo.

Americanii par sa se indragosteasca de Maserati sau cel putin asa ne lasa sa credem tunerii de la Elite Carbon, care si-au dedicat ultimele luni unui kit de accesorii pentru coupe-ul GranTurismo. Desi va fi lansat abia la mijlocul anului viitor, Elite Carbon a preferat sa dea publicitatii doua imagini si cateva informatii despre pachetul la care a lucrat.

Principalele modificari aduse sunt cele de ordin estetic, GranTurismo beneficiind de cateva elemente noi, care sporesc agresivitatea si imbunatatesc aerodinamica. Spoilerul fata a fost redesenat si a primit o extensie din fibra de carbon. Acelasi lucru s-a intamplat si in partea posterioara, unde spoilerul a primit, pe langa liniile mai noi, si un deflector, tot din fibra de carbon.

Pragurile laterale cu mici prize de aer, jantele de 21 de inch din aliaj cu pneuri sport si eleronul subtil inglobat in usa portbagajului completeaza pachetul de modificari. Detaliile din fibra de carbon se regasesc si la interior, unde pasagerii sunt tratati cu un confort sporit.

Elite Carbon a dorit sa influenteze si comportamentul coupe-ului italian, drept pentru care a inlocuit sistemele de franare si de evacuare cu unele de performanta.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru