BMW anunta ca va aduce un nou concept la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.10.2007
BMW a anuntat ca pregateste pentru Salonul Auto de la Tokyo un concept bazat pe actuala Seria 1.

Salonul Auto de la Tokyo va fi gazda unor premiere mondiale pregatite atat de constructorii asiatici cat si de cei europeni. Dupa ce Audi a declarat ca va prezenta mini modelul A1 si un tren de rulare hibrid, a venit randul rivalilor de la BMW sa anunte o noua premiera pentru salonul japonez.

Constructorul bavarez pregateste un concept bazat pe structura actualului model Seria 1, BMW mentionand ca nu va fi vorba de intens mediatizatul mini SUV X1, programat sa debuteze pana la sfarsitul lui 2010.

Ramane de vazut daca BMW va mentine traditia si va pastra formele viitorului concept intr-o posibila versiune de productie. Bavarezii au mentinut liniile conceptului M3, prezentat in primavara, si pe coupe-ul de productie, iar crossover-ul X6 este asteptat sa aiba aceeasi evolutie. Ramane de vazut ce anume va prezenta BMW la Tokyo si ce anume se va concretiza intr- versiune de productie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru