BMW Seria 1 tii Concept, in serie?

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 02.11.2007
BMW vrea sa scoata in serie cel mai puternic concept Seria 1. Singura problema: acesta nu poate fi denumit M1.

Dupa ce acum o saptamana si jumatate, la debutul Salonului de la Tokyo, BMW aducea in fata publicului Seria 1 tii Concept, acesta revine astazi in atentia publicului. Testat de un grup de jurnalisti chiar in Japonia, acesta a fost primit senzational atat de specialisti ca si de public, cei 340 de cai ai motorului fiind o adevarata Mecca pentru iubitorii modelelor sportive.

Reactiile externe reusesc sa ii determine pe cei de la BMW sa regandeasca strategia de vanzare, in acest moment fiind in discutie scoaterea ca model de serie a celei mai puternice versiuni Seria 1. Germanii au insa o problema. Denumirea M1 nu poate fi utilizata din ratiuni istorice (primul M1 a fost construit in colaborare cu Lamborghini intre 1978 si 1981, fiind un supercar care nu are nicio legatura cu Seria 1 de astazi).

In aceste conditii, modelul care va dispune de putere egala cu cea a lui M3 va fi redenumit iar pretul despre care se vorbeste pe la colturi in acest moment va ajunge la circa 50.000 de euro.

Comentarii (6)

  • praf
    cred ca e cea mai nereusita serie scoasa de BMW pana acum
    0 0
  • LilShaq
    asa crezi tu... esti un incompetent.
    0 0
  • E chiar un concept indraznet. Si la capitolul tehnica...sa fim seriosi...ce BMW nu are tehnica avansata, si nu e si sportiv?!?
    0 0
  • bmw
    interesant
    motor tare pe masina mica... combinatia perfecta !!
    0 0
  • printul77700
    ---
    seria 1 e una dintre cele mai reusite masini ca design-este excelent-si asta si din motivul ca toata lumea place un golfv de ex..dar nu oricine are ochi pentru un seria1-cred ca pierde un pic la standardul interior,la calitate,se putea un pic mai multa atentie...in rest nu ai ce sa ii reprosezi
    0 0
  • !!!
    Tractiune spate ...e super jucaria .Care ma tine minte reclama la seria unu (cea cu tricicletele).Un drive test comparativ cu loganul pe cand(glumesc ,dar trebuia un idiot care sa pomeneasca masina autohtona ca nume cel putin)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru