Comentarii (5)

  • NO COMMENT!
    Dragi redactori,asta ori e un test pt a verifica spiritul nostru de observatie... ori e un articol cu o redactare jalnica.... titlul este asta :

    "BMW Seria 3 Coupe si Cabrio facelift au debutat in showroom-urile din Romania"

    explicati-mi si mie la sectiunea cu poze cu ce ma incalzeste ca majoritatea pozelor sunt cu noul Bmw seria 5 cand eu trebuia sa citesc si sa vad despre noul seria 3 facelift care tocmai a debutat in showroom-urile romanesti ?!?!?!
    4 6
  • lululu
    hnsjdh ce?
    Esti chior? Sau esti "special"? :))
    2 2
  • @soryn89psy
    Unde vezi tu poze cu BMW seria 5?

    @redactori
    Chiar a trebuit sa minimizati calitatea si dimensiunea jpeg-urilor pana la stadiul in care nu se mai vad deloc detaliile?
    3 1
  • @Sebastian
    La zoom pe poza teaser (click pe lupa) totul funtioneaza normal. In momentul in care caut o imagine oricare cu ajutorul scroll-ului de jos (unde sunt imaginile mici) se intampla exact ca si la topicul cu Seria 5 (iese catre .../stiri). Ma gandesc ca poate pui si acolo o imagine din asta teaser ca sa rezolvi partial problema. Se intampla indiferent daca AdBlock-ul este activat sau nu.
    2 2
  • ces
    Masini destepte.
    Nu am cuvinte jos palaria Bayerische Motore Werke .
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru