BMW Seria 5 hibrid va fi disponibil doar în variantă sedan

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.06.2010
Din cauza faptului că plasamentul bateriilor nu permite rabatarea scaunelor posterioare, BMW Seria 5 va fi disponibil de anul viitor exclusiv în versiune sedan.

Oficialii BMW au confirmat faptul că noua generaţie a Seriei 5 va fi disponibilă în versiune hibridă exclusiv în varianta de caroserie sedan. Conform unui purtator de cuvânt al celor de la BMW, bavarezii au ales exclusiv varianta de caroserie sedan a lui Seria 5 deoarece poziţionarea bateriei de 40 de kilowaţi împiedică instalarea unor scaune rabatabile în maşină.

Acelaşi oficial BMW a confirmat faptul ca BMW va merge pe aceeaşi linie aleasă în cazul versiunii hibride a lui X6, versiunea hibridă a lui Seria 5 urmând să nu fie cea mai eficientă versiune din gamă, 520d urmând să aibă în continuarea onoarea de a avea cel mai scăzut consum. În aceste condiţii, Seria 5 ActiveHybrid va avea rolul de a oferi o versiune "curată, dar performantă" a modelului bavarez de segment mare, motorul pe benzină ataşat celui electric urmând să fie unitatea de 3.0 litri de pe 535i.

O altă noutate absolută legată de versiunea hibridă a Seriei 5 va fi faptul că aceasta va fi primul hibrid BMW comercializat în statele în care se vând maşini cu volan pe dreapta.

Singurele două modele hibride ale bavarezilor, Seria 7 şi X6 ActiveHybrid, erau disponibile până acum exclusiv în versiune cu volan pe stânga.

via | Just Auto (înreg.)

Comentarii (2)

  • Ivanoff
    Who cares???
    Who cares???
    Astia oricum nu fac hibrizi,ce fac ei e doar o metoda perversa de a-si scuti masinile de diferite taxe...
    5 2
  • loooooooll
    daca e la fel ca x6 si consuma 17% mia bine ar sta cuminti... sau sa mai invete de la lexus cum sta treaba cu hibridul...
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru