BMW Seria 6 Gran Coupe, viitorul rival al lui Mercedes CLS

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.05.2011
BMW a înregistrat primele imagini ale viitorului Seria 6 Gran Coupe, berlina coupe ce se va poziţiona în acelaşi segment cu Mercedes CLS şi Audi A7.

După Mercedes CLS şi mai nou Audi A7, tot mai multe voci s-au întrebat ce face BMW. Constructorul german nu are încă un candidat pentru segmentul berlinelor coupe de lux, însă lucrează la asta. O dovedesc cele mai noi imagini publicate de un birou de înregistrare a mărcilor, după ce BMW a brevetat aspectul competitorului său.

Cum era de aşteptat, sedanul coupe se va poziţiona alături de fraţii Seria 6 Coupe şi Cabrio, urmând să perceapă un preţ ceva mai piperat. Botezat deja de presă Seria 6 Gran Coupe, modelul va beneficia de un design asemănător variantelor coupe şi cabrio, decizie ce ar putea atrage critici privind aspectul frontal.

Ampatamentul mărit şi caroseria în trei volume vor oferi practicalitate şi un spaţiu interior generos. Sub capotă se vor regăsi motoarele pe benzină V8 şi cu şase cilindri în linie, de 407 respectiv 320 de cai putere.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • dragos_thaci
    :)
    " BMW Seria 6 Gran Cabrio, viitorul rival al lui Mercedes CLS"

    Cabrio ???
    5 0
  • dragos_thaci
    ...
    S-a rezolvat, deci imi puteti sterge comentariile.
    1 0
  • BaditzaEx
    si BMW...
    Adopta tactica Matrioshka - Felicitari !!!, ce bine tre sa fie sa sti ca toti tre sa fim la fel ( parca suna a Marx & Engel )
    Noroc ca a iesit noul /noua Lancia 300 ;-)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru